Annonce
Haderslev

Sig ikke mere, Bo Morthorst

Annonce

Læserbrev: Tro mig. Forældre til børn med handicap har altid deres børns ve og vel som førsteprioritet. Det gælder de familier jeg kender og givetvis også alle dem, jeg ikke kender. Det undrer mig såre, at du med såvel din faglige som din politiske viden og baggrund ikke har opdaget det.
Det får så være, at økonomi kan være et middel til at opnå bedre vilkår og tilbud til deres børn. Penge er vel nærmest en forudsætning for at kunne tilgodese handicappede børns behov, hvor du nærmest beskriver penge som en barriere mellem børn og forældre.
Du anklager også forældre til handicappede for at skabe konflikt til forvaltningen. Med dine udtalelser er det tydeligt, at hvis nogen er konfliktoptrappende, så er det dig. Du havde vel ikke forestillet dig, at du først kan beskylde forældre for kun at tænke på egen pengepung, for derefter at forvente et godt samarbejde mellem disse forældre og forvaltningen, der som bekendt skal gennemføre de beslutninger, som politikerne træffer.
Egentlig ville jeg opfodre dig til at komme med en tydelig undskyldning til de forældre, som du udskammer. Ved nærmere eftertanke tror jeg imidlertid, at alle er bedst tjent med, hvis du hverken siger eller skriver mere, men overlader til din afløser som formand for Socialudvalget Marie Skødt at være talerør for Socialudvalget i disse børnesager. Noget tyder på, at hun har en anden tilgang til dialog med forældrene. Det vil de handicappede børn og deres forældre være bedst tjent med. Det vil Socialudvalget også være. Hvad der skulle tjene dit parti bedst, skal jeg så ikke blande mig i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder For abonnenter

Efter konfirmationsaflysning for anden gang: - Man bliver simpelthen bare så træt

Tønder

Konfirmationer aflyst for anden gang: - Det er så synd for dem, som det næsten kan være

Annonce