Annonce
112

Sigtet for spritkørsel: Kørte ind i hus i Gravens

Ulykken fandt sted på Bramdrupvej i Gravens fredag aften. Foto: TrekantBrand

Gravens: Sydøstjyllands Politi har sigtet en mand for spritkørsel i forbindelse med færdselsuheldet fredag aften i Gravens. Politiet fik klokken 19.30 anmeldelse om, at en bil var kørt ind i huset Bramdrupvej 3, der ligger helt ud til kørebanen i krydset, hvor Ådalsvej og Borlevvej støder til Bramdrupvej.

I huset var en 38-årig kvinde med to børn, der ifølge Sydøstjyllands Politi er 10 og 3 år gamle. Et barn fik skader på tænderne fra flyvende murbrokker. Familien har været på skadestuen og opholder sig nu andetsteds, da der er fare for sammenstyrtning i deres hjem. Det er fredag aften oplyst fra sygehuset til politiet, at de efter omstændighederne har det godt.

Den 38-årige mand fra lokalområdet, der førte bilen, stak i første omgang af fra stedet. En passager i bilen blev på stedet. Føreren er siden anholdt og nu altså sigtet for spirituskørsel.

- Der er taget en blodprøve, der bestemmer, hvad der videre skal ske. Der kan også blive tale om sigtelser for andre overtrædelser i færdselsloven, oplyser vagtchef John Skytte ved pressemødet lørdag formiddag.

Annonce
Ulykken fandt sted på Bramdrupvej i Gravens fredag aften. Foto: TrekantBrand
Foto: TrekantBrand
Foto: TrekantBrand
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Annonce