Annonce
Esbjerg Energy

Sikker sejr i Herlev: Esbjerg Energy tilbage på sporet

David Madsen blev dobbelt målscorer, da Esbjerg Energy slog Herlev med en overbevisende indsats.
Grayson Downing scorede i sin første turneringskamp. Tre danskermål, da Esbjerg Energy hentede en forbløffende sikker sejr i Herlev.
Annonce

Måske der er noget om det der med, at vi først nu – to måneder inde i sæsonen – for alvor begynder at se, hvad Esbjerg Energy indeholder. Et væld af skader har ramt holdet i de første 16 kampe, men da det tirsdag aften gik løs efter landskamppausen, var der anderledes bredde på holdkortet og facon over spillet og holdet, der hentede en forbløffende sikker 4-1-sejr i Herlev.

Og hvad der var nok så opmuntrende, så viste holdets dyreste spiller, Grayson Downing, med det samme, at han kan gøre en forskel. Den 27-årige canadiske forward havde endnu ikke rørt en turneringspuck, da han skøjtede ind på isen i Herlev, men her skulle han blot være i godt syv minutter, inden han gjorde det til 1-0 i power play.

Den detalje af spillet havde fået lidt ekstra opmærksomhed ved mandagens træning, og det virkede. Og det virkede også fornuftigt, da træner Mark Pederson før kampen sagde, at han faktisk forventede, at Downing kunne gøre en forskel med samme, selv om han i sagens natur mangler kamptræning.

Annonce

2-0 blev til 4-0

Esbjerg Energy kom også på 2-0 i første periode – igen i power play – denne gang sat op af Niklas Andersen og afsluttet af David Madsen.

Den føring gav både ro og grumme minder. Esbjerg Energy spillede sin allerførste kamp i sæsonen i netop Herlev og førte også dengang 2-0 – hjemmeholdet kom tilbage og vandt 3-2 i overtiden.

Denne gang var alt anderledes. Fem minutter inde i anden periode gjorde Niklas Andersen det til 3-0, og i starten af tredje periode scorede David Madsen så sit tredje og holdets fjerde mål – kampen var afgjort.

Herlev fik reduceret med fem minutter igen ved Johan Skinnars, men det pillede ikke ved indtrykket af en uhyre solid præstation af Esbjerg Energy, der med denne overbevisende sejr på en svær udebane måske lod ane, hvad der venter forude.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Blomster og hilsner til den 31-årige dræbte kvinde: - Himlen er blevet to sjæle rigere

Annonce