Annonce
forside

Sikker sejr til Kolding IF

Kolding IF - Vejgaard B. Foto: Jacob Schultz

Kolding IF spillede lørdag den første hjemmebanekamp efter sommerferien. Her mødte de Vejgaard Boldklub, der i sidste sæson spillede med i nedrykningsspillet, hvor Kolding spillede med i oprykningsspillet.

Kolding kom rigtig godt fra start, de stod for det meste af spillet. Syv minutter inde i kampen havde Kolding en rigtig god angrebsmulighed, som blev ødelagt af en modstander, der fik væltet en Kolding spiller omkuld. Der blev dømt straffe til Kolding, her scorede Rune Nautrup. Kolding havde fortsat det meste af spillet i første halvleg. I 31. minut fik modstanderne dog en kæmpe chance, som ramte stolpen. Kort tid efter dette blev Rune Nautrup væltet omkuld i feltet, og Kolding fik tildelt endnu et straffespark. Rune Nautrup skød endnu engang, målmanden fik lige hænderne på den, men bolden gik til Koldings fordel i nettet alligevel. Kolding gik til pause med en tomåls føring.

Anden halvleg startede godt ud for Vejgaard, de spillede langt mere aggressivt, og begyndte at bevæge sig op af imod Koldings mål. Kolding var dog stadig rigtig godt med i kampen, de fik skabt en masse chancer. Aggressiviteten kunne også ses i antallet af gule kort, hele fire blev der uddelt. I 68. minut skabte Kolding endnu engang en mulighed, spillerne klumpede sig sammen i Vejgaards felt, bolden blev så lagt indover til en relativt fri Kolding spiller, der klumpet får skudt til bolden, Rune Nautrup når lige at hoppe over bolden, og bolden trillede fint forbi modstandernes målmand og ind i nettet. I 85. minut havde Kolding en direktør, hvor bolden bliver skudt indover til en helt fri Koldingspiller, der bare lige skulle sætte tåen på. Kolding vandt altså 3-0, og kan nu se frem til fredag, hvor de møder Skive, som er nedrykkere fra 1 division.

Kolding IF - Vejgaard Boldklub 3-0 (2-0)

Fodbold, 2 division, herrer

Mål for Kolding: Rune Nautrup (7. og42.) og Jacob Eriksen (68.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce