Annonce
Vejen

Silje Holtan scorede to 12-taller

Der var fuldt hus, da Silje Holtan onsdag aften gav en forrygende koncert i Huset i Esbjerg.

VEJEN: Sangfuglen fra Vejen, Silje Holtan, tog publikum med storm, onsdag aften, da hun gav koncert i Huset i Esbjerg. Den var samtidig en eksamen for Silje Holtan, der studerer på musikkonservatoriet i Esbjerg.

Koncerten blev således også overværet af fire censorer fra konservatoriet, og her havde eksaminanden som en anden højdespringer placeret overlæggeren højt. Men med et velspillende band, egne kompositioner og ikke mindst en mageløs vokal, strøg Silje Holtan højt og flot hen over overlæggeren.

Bagefter kvitterede censorerne med ikke færre end to 12-taller - ét for koncerten og ét for hendes debut-cd, Unlimited Colours, der blev solgt og signeret af kunstneren selv.

Cd’en gik næsten lige så hurtigt som de mange gratis fadøl, publikum blev budt på efter koncerten. Oplaget er kun på 500 eksemplarer, så det er nok alt for lille, erkender Silje Holtan.

For de, som gik glip af en fantastisk koncert, bliver der mulighed for at høre Silje Holtan i DR P4 Syd fredag formiddag mellem klokken 8 og 8.30 – lige efter radioavisen.

Annonce
26-årige Silje Holtan, der stammer fra Vejen, står på spring til en musikkarriere.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Borgerlige må ind i kampen

Socialdemokratiet kan glæde sig over det borgerlige Danmarks tillid. Den kommer til udtryk, hver gang socialdemokraterne overtager regeringsmagten. Det er jo ikke verdens undergang og skal såmænd nok gå alt sammen. Sådan plejer det jo at være, lyder det borgerlige kor så. Erkendelsen er korrekt. Med de ulyksalige 1970-ere som den eneste, alvorlige undtagelse har ingen regeringer i efterkrigstiden uanset kulør ført en politik, som tilnærmelsesvis har bragt vores sikkerhed eller velstand i fare. Den nuværende regering er ingen undtagelse. En stram udlændingepolitik, endnu hårdere kurs mod kriminelle, et robust forsvar samt velfærd er mærkesager. Alt dette skal gå hånd i hånd med en ansvarlig økonomi, som den skarpe, interne debat med støttepartierne om minimumsnormeringer viste. Og så skal der kæmpes for klimaet. Ovenstående turde også være målene for enhver borgerlig regering, efter man også til højre for midten har sat miljø øverst på dagsordnen. Eneste stridspunkt mellem regeringen og de borgerlige kunne være skattepolitik og marginale forskelle på, hvordan man vil fordele samfundskagen. Er der et borgerligt projekt? Spørgsmålet er berettiget, for vi har intet hørt om det. Blandt andet lover Venstre blot, at være endnu grønnere end regeringen. Til gengæld hersker der åbenbart intern uenighed om udlændingepolitikken i det største borgerlige parti, hvis profil for øjeblikket står alt andet end skarpt. Alt dette må udløse selvransagelse hos deltagerne i Venstres landsmøde i denne weekend. Men også fra de øvrige, borgerlige partier savner vi visioner. Måske var det ikke blot en påstand, men den fulde sandhed , da Venstre i valgkampen forklarede, partiet ville ganske det samme som Socialdemokratiet – blot uden skattestigninger. Ja, det kan såmænd vise sig at være fortællingen om hele det borgerlige Danmark. Det er - undskyld udtrykket – fesent. Det borgerlige projekt er for vigtigt til, at ansvaret for det (alene) kan betros Socialdemokratiet.

Annonce