Annonce
Vejen

Silje Holtan scorede to 12-taller

Der var fuldt hus, da Silje Holtan onsdag aften gav en forrygende koncert i Huset i Esbjerg.
Annonce

VEJEN: Sangfuglen fra Vejen, Silje Holtan, tog publikum med storm, onsdag aften, da hun gav koncert i Huset i Esbjerg. Den var samtidig en eksamen for Silje Holtan, der studerer på musikkonservatoriet i Esbjerg.

Koncerten blev således også overværet af fire censorer fra konservatoriet, og her havde eksaminanden som en anden højdespringer placeret overlæggeren højt. Men med et velspillende band, egne kompositioner og ikke mindst en mageløs vokal, strøg Silje Holtan højt og flot hen over overlæggeren.

Bagefter kvitterede censorerne med ikke færre end to 12-taller - ét for koncerten og ét for hendes debut-cd, Unlimited Colours, der blev solgt og signeret af kunstneren selv.

Cd’en gik næsten lige så hurtigt som de mange gratis fadøl, publikum blev budt på efter koncerten. Oplaget er kun på 500 eksemplarer, så det er nok alt for lille, erkender Silje Holtan.

For de, som gik glip af en fantastisk koncert, bliver der mulighed for at høre Silje Holtan i DR P4 Syd fredag formiddag mellem klokken 8 og 8.30 – lige efter radioavisen.

26-årige Silje Holtan, der stammer fra Vejen, står på spring til en musikkarriere.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Blåvand under angreb - igen

Podcast

JV Podcast: Derfor får Søvndal svært ved at erobre borgmesterposten

Kolding For abonnenter

Enhedslisten er forbeholden overfor Søvndal: - Vi har til gode at finde ud, hvad han står for politisk

Annonce