Annonce
Sport

Silkeborg-træner er sur og skuffet efter nederlag

Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Silkeborgs nederlag i Horsens gav et stort gab til østjyderne og gjorde træner Kent Nielsen forbandet.

Der findes nederlag i fodbold, der er til at leve med, og så findes der de helt tunge af slagsen, hvor forskellen på at tabe og vinde er enorm.

Sådan en omgang lignede det for Silkeborg IF lørdag, da holdet tabte 1-2 på udebane mod AC Horsens i 3F Superligaen.

Med en sejr kunne Silkeborg have halet ind på Horsens og have modstanderen inden for rækkevidde, men med nederlaget har Silkeborg i stedet hele 11 point op til østjyderne i tabellen.

Den tabte kamp gjorde Silkeborg-træner Kent Nielsen særdeles frustreret.

- Vi er sure og skuffede over os selv efter præstationen mod Horsens, fordi vi ikke leverede det høje niveau, som vi faktisk igennem lang tid har leveret.

- Der har været mange kampe på det seneste, hvor vi har spillet godt, og det niveau nåede vi ikke mod Horsens, og det er vi forbandede over, siger Kent Nielsen.

Silkeborg-midtbanespilleren Mathias Hebo var også tydeligt skuffet efter nederlaget til den direkte konkurrent.

- Vi havde håbet at få et point med herfra, og jeg synes, at det er lidt tungt lige nu, for jeg synes ikke, at vi spillede optimalt, siger han.

Silkeborg har blot hentet syv point i de første 16 kampe i 3F Superligaen.

På trods af de manglende point har spillet faktisk været ganske godt og underholdende fra oprykkerne, men det er underordnet for Kent Nielsen.

- Vi ved godt, at vi er underholdende og står for noget, som er seværdigt, men vi ved også godt, at det ikke er skønhedspriser, vi spiller om, siger han.

Kent Nielsen har været træner i den bedste række i mange år, og da han i sin tid var træner for Horsens i Superligaen, blev han og det daværende Horsens-hold kendt for ofte at spille 0-0.

Det er dog ikke noget, som han tror, han kan viderebringe til Silkeborg.

- Vi kommer ikke til at spille 0-0-kampe. Det har vi simpelthen ikke styrken til. Vi kan ikke bare stå dernede og tage imod. Det kræver en masse fysik og nogle hovedstødsstærke spillere, og det har vi ikke, siger Kent Nielsen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce