Annonce
Sønderjyske Fodbold

Simon Poulsen forlænger i SønderjyskE

Simon Poulsen har underskrevet en ny kontrakt i SønderjyskE, hvor han blandt andet fungerer som assistenttræner for Glen Riddersholm. Arkivfoto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Annonce

Fodbold: Simon Poulsen fortsætter i SønderjyskE med den mundrette titel "assistent- og transitionstræner".

Den tidligere landsholdsspiller har forlænget sin kontrakt med klubben frem til sommeren 2023. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Poulsen fungerer som asisstenttræner for Glen Riddershom - ligesom Niels Lodberg - og desuden som et bindeled mellem ungdomshold og superligatrup for de unge spillere i klubben.

Simon Poulsen trives i sit job og glæder sig over, at samarbejdet er forlænget.

- Nu har jeg været i det i snart to år, og jeg har lært utroligt meget om både faget og om mig selv, og jeg er meget glad for, at jeg er faldet godt til i den nye rolle, og at jeg nu kan fortsætte her i SønderjyskE. Jeg føler mig mere og mere til rette i det, og jeg føler, at jeg udvikler mig hver eneste dag, siger Simon Poulsen i pressemeddelelsen.

Sportschef Hans Jørgen Haysen er begejstret for, at Simon Poulsen fortsætter i klubben.

- Han udlever det, som SønderjyskE er og gerne vil stå for. Han er en dygtig træner omkring førsteholdet, men i sin rolle som transitionstræner har han også en fantastisk måde at være på over for de unge spillere, hvor han også er tilknyttet U19- og U17-holdet, siger Hans Jørgen Haysen i pressemeddelelsen.

Simon Poulsen er i gang med DBU’s træneruddannelse og kan formentlig se frem til at få en A-trænerlicens til januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce