Annonce
Haderslev

Sjove mænd invaderer Nustrup

Torben Chris er blandt de tre komikere, der kommer til Nustrup i februar. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen/Scapix
Forsamlingsgården i Nustrup får for tredje gang besøg af stand'uppere. Til juni kommer blandt andet Sebastian Dorset.

NUSTRUP: De har gode erfaringer med humor og komik i Nustrup. For tredje gang får forsamlingsgården i den lille landsby besøg af stand uppere.

De tre er Torben Chris, som nogle vil huske for "Jydelogik", samt Phillip Devantier og Valdemar Pustelnik fra Comedy-klubben, og de tre sørger for komik i forsamlingsgården torsdag den 6. februar.

Annonce

Specialklassen

Tidligere har Nustrup haft besøg af komikere fra comedy-gruppen "Specialklassen", der holder til i København og Odense. Der kan været 150 tilskuere i Nustrup Forsamlingsgård, og der har været udsolgt til de to forrige shows. De optrædende har givet udtryk for, at de har været godt tilfredse med at komme til Nustrup, fortæller Anne Mette Uttrup Weisbjerg, der er pr-ansvarlig for Nustrup Sogn Forsamlingsgård:

- Der er nok en anden sjæl i et lille sted som vores, mener hun.

Det er allerede nu aftalt, at Nustrup får besøg af det fjerde hold stand'uppere til juni. Da kommer Sebastian Dorset og Ane Høgsberg, og de har Daniel Lill med som vært.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Kolding For abonnenter

Venstre solo om at fastholde udskældt besparelse på ældre

Annonce