Annonce
Rejser

Sjove ting til dovne sommerdage: Badestol med motor og flydende højttalere

For legebarnet: badestol med motor. Foto: Pool Candy
Badestol med motor, sammenklappelig trækvogn og flydende højttaler er nogle af de ting, der kan gøre dage i sommervarmen lidt sjovere.

Badestol med motor

Den nye gadget med det uendeligt lange navn PoolCandy Splash Runner Motorized Pool Lounger gør det lidt sjovere at sidde i en oppustet lænestol i svømmebassinet, ved stranden eller i badesøen. Den er nemlig på undersiden forsynet med to små elektriske bådmotorer, som kan fjernstyres fra to joysticks på armlænene. Man kan sejle fremad, baglæns og dreje til højre og venstre. Pris: 199,99 dollar (cirka 1300 kroner).

Læs mere: www.poolcandy.net.

Annonce
Musikken og stemning i svømmebassinet. Foto: Vooni

Flydende musik

Den flyder, er naturligvis vandtæt og har flot led-belysning - højttaleren, som kan sluttes til smartphonen via bluetooth (rækkevidde op til 10 meter). Den lille kraftige højttaler, som kan sørge for stemningen i poolen, hedder Vooni Pool Speaker. Den vejer 755 gram og måler 18 centimeter i diameter.

Pris: 729 kroner.

Læs mere: www.coolstuff.dk/Vooni-Pool-Speaker-Vandtat-Hojttaler.

Fold-ud-trækvogn

Slut med at slæbe på alt udstyret til badedagen. Utenu sammenklappelig trækvogn fylder ingenting i bilen (55x22x79 centimeter), men kan udslået transportere op til 100 kilo. Den er let at bruge og kræver ingen montering. Fås i rød og blå.

Pris: 499 kroner.

Læs mere: www.coolstuff.dk/Utenu-Sammenklappelig-Trakvogn.

Kør af sted med alt udstyret til en dag på stranden. Foto: Utenu

Kolde drikke

Koldt at drikke er godt på en varm dag. Denne Yaket Ice, som har plads til seks dåser eller flasker bag gummibåndet om det formede kølelement, kan holde drikkevarer kolde i 12 timer.

Pris: 29,99 dollar (cirka 200 kroner).

Læs mere: https://yaketgrip.com/.

Kan holde dåser og flasker kolde i 12 timer. Foto: Yaket

Tag-med-hængekøje

Lyst til en lur i skyggen, så flyt hængekøjen ind i skyggen. Mobil hængekøje tager kun et minut at slå ud. Den vejer knap 10 kilo og måler sammenklappet 100x15x15 centimeter. Bæretaske medfølger. Hængekøjen kan klare op til 110 kilo i vægt og passer til personer under 190 centimeter i højden.

Pris: 579 kroner.

Læs mere: www.coolstuff.dk/Mobil-Hangekoje.

Flyt efter sol og skygge med den mobile hængekøje. Foto: Coolstuf
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Skampletten i Vejen

I Vejen ligger der en vej, som ingen har kunnet bruge i nu et år. 22. oktober er det nøjagtig ét år siden, at landmanden Martin Lund Madsen kørte bigballer og andet ind på Skovgårdsvej, der blev anlagt på hans jord, og spærrede den. Han har Højesterets ord for, at Vejen Kommune brugte den forkerte lovgivning til at ekspropriere den nødvendige jord til vejen, og med kommunens kritisable forvaltning in mente spærrede han altså det sorte asfalttæppe. Lige nu betaler borgerne i den nærliggende by Askov en meget høj pris for dette morads, for konsekvensen af lukningen er blandt andet, at tonstunge entreprenørmaskiner tvinges ind gennem byen til stor fare for bløde trafikanter. Spørgsmålet er, hvor længe vi skal være vidner til denne helt urimelige gidseltagning? Vejen Kommune er helt rigtigt blevet kritiseret for en amatøragtig sagsbehandling. Den private ejendomsret er ikke ukrænkelig, her er Grundloven meget klar. Når hensynet til almenvellet taler for det, kan man ekspropriere borgernes private ejendom, men man må synes, at det offentlige skal forberede sig bedre, end Vejen Kommune har gjort i den aktuelle sag. Ikke alene har man spildt skatteydernes penge, man har på et fejlagtigt grundlag foretaget en ekspropriation, der ikke var lovmedholdelig. Det er en skandale. Men man må også samtidig sætte kritisk lys på landmand Martin Lund Madsens rolle, for han er en del af gidseltagningen. Det vil være mærkeligt, hvis ikke Vejen Kommune får lov at ekspropriere til den allerede anlagte vej, hvis ellers man kan få gjort sit forarbejde ordentligt, for selvfølgelig skal det offentlige kunne anlægge veje, når behovet er tilstrækkeligt stort. Men det kommer til at tage år, hvis også denne proces - nu efter den rigtige lovgivning - skal hele retssystemet igennem, som man må forvente, at Martin Lund Madsen vil trække den, og imens holdes et helt samfund som gidsel. Skal det virkelig kræve ofre, før man som voksne mennesker sætter sig og forhandler en løsning på plads?

Annonce