Annonce
forside

Sjusket forsvar blev dyrt for AaBK

Aabenraa: Usikkert forsvar blev dyrt for Aabenraa Boldklub. Efter at have slået Bov IF 5-1 i sæsonpremieren i påsken håbede AaBK'erne at kunne fortsætte i det gode spor i hjemmekampen mod Midtals. Men sådan skulle det ikke gå, og gæsterne kunne trække sig tilbage med det ene point med resultatet 3-3.

Midtals kom sågar foran 1-0, men Aabenraas Lars Poulsen sørgede med to scoringer for, at Aabenraa kunne gå til pause foran 2-1.

I anden halvleg kom AaBK's forsvar for alvor i problemer, da Midtals udlignede til 2-2 på et hjørnespark. Lasse Wrang gav AaBK føringen igen med en scoring i 68. minut, men med en friløber blot 10 minutter efter fik Midtals udlignet til slutresultatet.

Hjemmeholdet kom til en stor chance i kampens døende minutter, men altså uden held.

Fodbold, serie 2, mænd:

Aabenraa BK-Midtals IF 3-3 (2-1)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce