Annonce
forside

Skæbnesvangre ti minutter for Kolding B

Kolding B tabte 2-4 mod B1909, og holdet missede dermed chancen for at indtage en tredjeplads i puljespillet.

Fredag aften tog Kolding i mod de fynske modstandere fra B1909. Forinden kampen lå Kolding på en fjerdeplads med 37 point, mens modstanderne lå på en tredjeplads med 39 point, og en sejr kunne derfor bringe Koldingholdet op på puljens tredjeplads.

Kampen startede da også godt ud, i det Koldingdrengen Jens Rode scorede kampens første mål efter blot tre minutters spilletid. Men i 15. minut eskalerede det, og på under ti minutter lykkedes det modstanderne at hente tre mål. Kort før slutfløjtet til første halvleg reducerede Martin Engels til 2-3, men Kolding formåede dog aldrig at komme sig over chokket og måtte gå fra kampen med et 2-4 nederlag.

Kolding B - B1909 2-4 (2-3)

Fodbold, Danmarksserien, herrer

Mål: Jens Rode 1-0 (3.), Søren Lærche 1-1 (15.), Jonas Lund 1-2 (23.), Marc Gangia Mikkelsen 1-3 (24.), Martin Engels 2-3 (55.), Nicolas Jørgensen 2-4 (78.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce