Annonce
forside

Skærbæk Fritidscenter lagde gulv til velbesøgt stævne

Vinderne, fra LB Ejendomme, foran bilen som er fra Jørgen Hansen Biler i Skærbæk - Jonas Skærlund (B1909), Mathias Munk (B1909), Christian Sørensen (FC Fredericia), Thomas Broe (Taarup-Paarup), Jonas Storegaard (TFC Odsherred). Foto: Arne Petersen

Traditionen tro blev det velkendte indendørsstævne, Skærbæk Open, afviklet. Stævnet fandt sted i dagene mellem jul og nytår. Der var plads til alle om du så er en familie, et oldboyshold, ung eller gammel, professionel eller amatør.

Skærbæk: Skærbæk Open har været afholdt i over 20 år under forskellige navne. Stævnet afvikles både mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag mellem jul og nytår. Hver dag bliver der spillet på forskellige niveauer, og fredag blev A-rækken afviklet, hvor der var 15.000 kr. på højkant til førstepladsen.

Ifølge den ene af stævnearrangørerne, Arne Petersen, har stævnet igen i år været en succes.

- Sponsoropbakningen har været stor igen i år. Vi har været ude og søge sponsorer, og selvfølgelig er der også nogle, som har sagt nej. Men vi har haft henvendelser fra sponsorer, som selv har ønsket at være en del af stævnet. Tilmeldingerne er dog faldet i år, men det skyldes, at vi har måtte aflyse ungdomsrækkerne. Der har i alt været 90 tilmeldte hold, siger Arne Petersen.

Annonce

Vinderne

Nr. 1: LB Ejendomme (15.000 kroner i præmiesum)Nr. 2: Culture-Club.dk (7000 kroner i præmiesum)

Nr. 3: Kvix og Co.

Nr. 4: Midtjyske Tag

Nr. 5: Hobro Apotek/Grønlund Gruppen

Stævnets spiller, Christian Sørensen, som til dagligt spiller i 1. divisions klubben FC Fredericia. Foto: Arne Petersen

Flere profiler

Fredagens A-række turnering var præget af gode fodboldspillere, og der var også kendte ansigter at spore i Skærbæk Fritidscenter. Turneringen blev blandt andet besøgt af Patrick Da Silva (FC Nordsjælland), Anders Dreyer (Esbjerg FB), Kristian Mamush Andersen (HB Køge).

Den lokale fodbolddreng Morten Beck nyder at komme hjem og være en del af stævnet hvert år.

- Det er en stor tradition at spille med til Skærbæk Open, og det har det været i mange år. Derudover er det ekstra sjovt, at det foregår i Skærbæk, da opbakningen er mere intens i vores kampe i forhold til de andre kampe. Dog er opbakningen ikke alt, og de andre hold er yderst kompetente. Når det så er sagt, så kan alle slå alle, og det er bare med til at gøre det endnu mere spændende og seværdigt, fortæller Morten Beck, som til dagligt spiller i den islandske klub KR Reykjavik.

Spændende finalerunde

Stævnet blev indledt med fire puljer med henholdsvis fem og seks hold i hver pulje. De bedste 2'ere gik videre til en mellemrunde, hvor der skulle findes fem finalister til finalepuljen.

Finalepuljen blev afviklet som en helt normalt pulje, hvor førstepladsen vandt stævnet. Finalerunden blev domineret af holdet LB Ejendomme. I finalerunden gjorde de rent bord med 12 ud af 12 mulige point.

Derved vandt LB Ejendomme 15.000 kr., mens Culture-Club.dk endte på 2. pladsen, og vandt 7000 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce