Annonce
Læserbrev

Skærbæk Skole: Hvem vidste hvad hvornår?

LÆSERBREV: Rådgivningsfirmaet Friis & Moltke har allerede i december 2019 fremsendt omfattende og uddybende dokumentation for den alvorlige udvikling af skoleprojektet i Skærbæk til Tønder Kommune.

Men borgmester Henrik Frandsen orienterede først økonomiudvalget om de massive problemer og budgetoverskridelser den 23. april.

Hverken økonomiudvalget eller den politiske styregruppe blev orienteret tidligere, til trods for rådgiverens advarsel fem måneder forinden.

Fem måneder skulle der gå, før borgmesteren videregav disse oplysninger.

Spørgsmålet er herefter, om han ikke vidste, at der var massive problemer, eller om han har tilbageholdt denne viden for os politikere.

Hvis han ikke er blevet orienteret om disse massive problemer af sine embedsmænd, og dermed ikke selv vidste det, så har han som den øverste leder af administrationen i Tønder Kommune et alvorligt problem.

Og nej, han skal ikke vide alt. Men han skal efter min opfattelse vide, når Tønder Kommunes største enkeltstående investering nogensinde begynder at kuldsejle. Og han skal videregive disse oplysninger til os andre politikere.

Det er hans ansvar. Hans ansvar alene.

Men hvad hvis embedsmændene derimod rent faktisk har orienteret borgmesteren i december 2019, eller umiddelbart derefter?

Hvorfor har han så ikke videregivet disse oplysninger til os politikere, til offentligheden?

Hvorfor venter han i over fem måneder med det?

Skulle vi, og dermed offentligheden, ikke have kendskab til dette, fordi partiet Venstre skulle afholde borgmesterkandidatvalg den 16. april på Agerskov Kro, og borgmesteren derfor ikke ønskede at det blev offentligt kendt, at han ikke havde styr på skolebyggeriet i Skærbæk?

Er svaret så enkelt?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

112

Lokal mand sigtet for røveri af ATV

Annonce