Annoncørbetalt indhold

Skab en unik hjemmeside, der afspejler din forretning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der findes et utal af hjemmesider på internettet, hvorfor det kan være svært at finde ud af, hvordan man kan skille sig ud med sin forretnings hjemmeside. Designet på hjemmesiden kan nemlig være afgørende for, hvorvidt en brugere finder siden fængende og vælger at gøre brug af den. Hvis man ønsker at drive en succesfuld forretning, kan det derfor være en rigtig god idé at få skabt en unik hjemmeside, der afspejler foreningens visioner.


Annonce

Drop skabelonerne og søg hjælp hos en designer

Når man laver en enkelt google søgning, om hvordan man kan skabe sin egen hjemmeside, kan man hurtigt få adgang til skabeloner, der kan hjælpe en med dette. Disse skabeloner er dog ikke med til at give ens hjemmeside et unikt design, samtidig med, at de kan være begrænsede i forhold til mulighederne for at afspejle forretningens vision og professionalisme. Det kan derfor være en god idé at søge hjælp hos nogen, der ved, hvordan man skaber fængende, unikke hjemmesider. En designer kan hjælpe med at forstå din forretning med personlig rådgivning, så i, i sparringen med hinanden, kan få skabt den hjemmeside, som vil give virksomheden det udtryk, man ønsker - og som vil sørge for, at man skiller sig ud, når brugere surfer rundt på nettet. Hvis man er på udkig efter en hjemmeside pris, fordi en sådan pris kan virke udefinérbar, og måske endda lidt afskrækkende, så kan du hos Aveo beregne prisen på en hjemmeside. Her kan du få svaret på spørgsmålet ‘hvad koster en hjemmeside’, og på den måde få en forståelse for, hvad der skal til for at få skabt drømme hjemmesiden, der er både overskuelig og tiltalende.


Mød din designer 

Hvis man vælger at få professionel hjælp til at skabe en hjemmeside, der kan forbedre ens forretningsmuligheder via internettet, er det vigtigt først at finde ud af, hvad det er for et udtryk, som man ønsker, at ens hjemmeside skal have. Man kan starte med at se på andres hjemmesider og se, hvilke man godt kunne tænke at læne sig lidt op ad, eller man kan tænke i farver og se på, hvilke farver, der ville være gode til at repræsentere forretningen. Det kan hertil være rigtig godt at gøre sig klart, hvad man forventer at en designer kan hjælpe med, hvorfor man kan se på designerens portefølje og tidligere erfaring. Hos Aveo kan man se hele teamet, og læse mere om, hvem de forskellige designere er. På den måde kan man finde den helt rigtige til at skabe den hjemmeside, som vil få forretningen til at skille sig ud og til at blomstre.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.