Annoncørbetalt indhold

Skab er mere socialt liv på studiet eller arbejdspladsen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Uanset om du skal til at udvide studiet, arbejdspladsen eller et tredje sted, så kan det godt give rigtig god mening at ekspandere og indrette arealet således, at menneskerne kan gøre bedre brug af arealet. Dette kan være alt fra hyggelige sociale rum hvor man kan slappe af til noget simpelt som implementering af en kantineordning. Dog er der mange ting man skal huske på for, at man får mest succes med implementeringerne.


Annonce

Implementering af kantine

Hvis menneskerne befinder sig der i flere timer på næsten daglig basis, så kan det godt give rigtig god mening at investere i en kantineordning. Kantineordningen kommer til at hjælpe de studerende, kollegerne eller andre med at få mere fleksibilitet i hverdagen idet de ikke behøver at forberede noget selv. Derudover er det også en oplagt mulighed for at socialisere sig og derved skabe tryggere rammer og større sammenhold. Alt i alt er det mest til et skabe en større enhed indenfor det givne miljø, hvilket samtidig kan øge samarbejde, fleksibilitet, produktivitet og mere.

Når du implementerer en kantineordning, så er der dog nogle praktiske ting du skal have in mente. Dette er blandt andet et kantine POS, så folk kan betale for diverse vare på stedet. Nogle gange kan det nemlig være svært at implementere en fast ordning hvis nogle selv vil planlægge maden, spiser forskellige mængder og lignende. Derfor kan det være en god idé med differentierede priser baseret på hvor meget man køber.

Få flere sociale rum

Sociale hygge rum er ofte et samlerpunkt og giver menneskerne meget mere mulighed for at snakke med hinanden. Både hvis man er studerende eller kolleger, så kan det være svært at socialisere sig i dagligdagen, da det ikke er oplagt at forstyrre hinanden.

Hvis man eksempelvis sidder i skolens bibliotek og ser en masse læsende studerende, så kan det være svært at træde ind og lære dem at kende hvis de er fuldt fokuseret. Dette er også gældende på arbejde, hvis ens kolleger fx sidder i en anden afdeling og er i gang med at arbejde med deres projekter.

Med et socialt rum kan alle dem der har lyst få lov til at slappe og hygge sig med andre.


Rum med flere funktioner

Nogle rum kan indrettes således, at de både kan anvendes arbejdsmæssigt og socialt. Det kunne fx være et rum som både anvendes til interne møder i dagligdagen, men lukkes op om fredagen til fredagsbar for alle. På den måde anvendes pladserne meget mere effektivt hvilket også er økonomisk fordelagtigt.

Alt andet lige giver det ikke mening at dedikere et rum kun til fredagsbar, så derfor handler det oftest om at finde flere funktioner til rum og diverse områder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.