Annoncørbetalt indhold

Skab hygge i haven

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange måder hvorpå, du kan skabe en hyggelig stemning i haven, og havepynt er en af dem. Find et stort udvalg af havepynt på Gladegaver.dk, som du kan dekorere din have med. Når det gode vejr melder sin ankomst, er haven et samlingspunkt for mange. Her bliver der både griller, hygget, leget eller slappet af. Hvis du ikke har en have, er udearealer som en terrasse, altan eller et orangeri også områder, som blot kræver en lille indsats, for at skabe en hyggelig atmosfære. Foruden gode og flotte møbler, er pynten med til at binde udearealet sammen, og skabe den hyggelige stemning, som du drømmer om. Pynt kan være alt fra sjove figurer og havespyd til havependuler og regnmålere. Sammen med planter og blomster, er pynt i haven en unik måde at bringe smilet frem.

Personliggør dit uderum

Annonce

Ligesom at du har personliggjort dit hjem med møbler og pynt, er dit uderum også et sted, som bør prioriteres. Jo mere liv og kærlighed du ligger i et projekt, om det er ude eller inde, jo mere vil det smitte af på dem der skal benytte det. En måde at opgradere ens udeareal på, er ved at tilføje elementer, som passer til dine behov. Har du en stor familie eller aktiv børneflok, kan du overveje at anskaffe dig en trampolin eller fodboldnet, som både er underholdende og aktiverende. Hvis du mere er til rolige og hyggelige aftener på terrassen eller altanen, kan du anskaffe dig lyskæder, puder og tæpper samt lanterner, som bidrager til en varm og hyggelig stemning. Det gælder altså om at personliggøre dit udeareal, så det passer til dine behov og måden du vil bruge arealet på.

Bring smilet frem med havepynt

Du kan personliggøre dit uderum endnu mere, hvis du anskaffer dig havepynt. Du kan sikre dig, at dine gæster får et smil på læben, når de ser en sjov fugl eller frø, som ekstra pynt til eksempelvis havekrukken. Det er muligt at skaffe havepynt der både kan hænge eller sidde, så du kan finde det pynt, som passer ind i de allerede eksisterende rammer. Har du mange planter og blomster rundt omkring, kan havepynt bruges til at pifte dem endnu mere op. Udover at være et sjovt og unikt twist til dit udeareal, er havepynt ligeledes en oplagt gaveidé. Ofte er folk ikke klar over, hvor meget hygge havepynt skaber - og du kan garantere dig, at det vil bringe smil og glæde, da der findes pynt til enhver smag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.