Annoncørbetalt indhold

Skab liv med fugle i haven

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdAnnonce

Nyder du at sidde på terrassen, i stuen eller køkkenvinduet og spejde efter liv i haven? Se hvad der rør sig af dyreliv og hvilke fugle der tiltrækkes. Vil du passe ekstra godt på de besøgende fugle, kan du med fordel udsætte foder i haven.

Fuglekvidder forbindes typisk med forår. En nænsom kvidren, der bevidner om liv, glæde og varme sommerdage. Det er dog i de hårde og kolde vintermåneder, at fuglene har det sværest. Når jord og vand er så frossen, at de får svært ved at finde væske og føde.

Hjælp fuglene på vej i kulden ved at udsætte fuglefoder på foderbræt, vand eller fuglehuse.

Fodring af fugle i haven 

Ved at udsætte foder i haven gør du det nemmere for fuglene at finde føde om vinteren. Samtidig sørger du for at fuglene finder vej til din have, så de kan skabe liv, og du kan nyde synet af solsorten, blåmejsen eller gråspurvens visit. Fuglene kan fodres hele året rundt, og når først de har fundet ud af, at der er fodder at finde, kommer de igen - både som vinter og sommergæster.

Et foderbræt, foderhus eller en foderautomat kan med fordel anvendes, når du ligger foder ud til fuglene i haven. Her vil foderet holdes tørt fra regn og slud, men også undgå at spredes i haven, hvis der er kanter, som kan skærme for vinden.

Samtidig giver foderbrættet fuglene udsyn over haven, så de ikke bliver et bytte for rovdyr som katte, mens de spiser. Foderet bør derfor også placeres i det fri et par meter fra buske og træer, således fuglene er bedre sikret.

Vedligeholdelse af fuglenes foderstand

På trods af at fuglene nyder godt af foder fra haven, giver foderstanden også anledning til at mange fugle samles, hvilket kan øge risikoen for at videreføre smitsomme sygdomme blandt fuglene. Du bør derfor være opmærksom på at holde foderbrættet pænt og rent, så det er fri fra fugleklatter.

Ønsker du dog at være helt fri fra rengøring og vedligeholdelse, bør du købe en foderautomat. Her kan fuglene ikke træde rundt i foderet, hvilket mindsker risikoen for sygdomme og letter rengøringen.

Køb foder og foderstation i Gug Plantecenter

Sidder du inde med flere spørgsmål angående fodring af fugle i haven, kan du besøge Gug Planteskole i dag. Her får du vejledning til dit køb af foderstation eller foderbræt til havens mange fugle.Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.