Annonce
Tønder

Skadet igen: Fløjspiller har fået kontrakt ophævet

Jesper Redlefsen er blevet skadet igen og har nu fået ophævet sin kontrakt med TM Tønder. Foto: TM Tønder
Jesper Redlefsen fik tidligere på året forlænget sin aftale med TM Tønder, men nu er kontrakten ophævet.  Han er igen skadet i knæet.
Annonce

Tønder: Det var egentlig meningen, at Jesper Redlefsen også i næste sæson skulle optræde for TM Tønders førstehold, men allerede inden sæsonen er begyndt, er hans kontrakt ophævet. Årsagen er en knæskade.

Fløjspillerens kontrakt blev forlænget i marts, og han var på vej mod at spille sin fjerde sæson i træk på førsteholdet. Men han er nu - igen - blevet ramt af en skade i sit knæ.

- Det er virkelig ærgerligt. Det er jo desværre igen problemer med mit højre knæ. Det er nu tredje gang på tre år, at jeg har problemer med menisken, fortæller Jesper Redlefsen i en pressemeddelelse fra TM Tønder.

-  Jeg har derfor – i samarbejde med klubben - valgt at opsige min kontrakt, for at jeg kan koncentrere mig 100 procent om at få styrket knæet op, så jeg ikke ender med at have endnu flere problemer. Det er derfor ikke et farvel, men et på gensyn. Jeg vil selvfølgelig stadig være i klubben og håber, at jeg kan spille lidt med på 3. divisionsholdet og eventuelt vende tilbage til førsteholdet på et senere tidspunkt, fortsætter han.

Annonce

Ærgerlig direktør

I pressemeddelelsen kan man læse, at direktør i TM Tønder, Kim Wittenkamp, er ærgerlig over at måtte ophæve kontrakten med fløjspilleren, men har fuld forståelse for, at han prioriterer, som han gør.

- Jesper er en dygtig spiller, som i den seneste sæson spillede en række gode kampe. Han har vist, at når han er skadesfri, så har han højt niveau. Det er klart, at han med sine kompetencer kunne have bidraget meget positivt i både træning og kamp, udtaler Kim Wittenkamp.

- Vi glæder os imidlertid over, at Jesper stadig vil være tilknyttet klubben, og vi her får glæde af ham i andre sammenhænge. På førsteholdet har vi heldigvis to unge og talentfulde spillere på venstrefløj i den kommende sæson, så vi er garderet på denne plads, fortæller han.

De to spillere, han henviser til, er klubbens egen Kasper Fey Pedersen, der i den nu overståede sæson spillede  U19-håndbold, og Mikkel Ebeling, der kommer til fra SG Flensburg-Handewitt. Begge spillere er 20 år.

TM Tønder spiller første betydende kamp efter sommerferien den 18. august, når holdet i 6. runde af pokalturneringen møder Sønderjyske. Kampen spilles i Tønder Sport- og Fritidscenter klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Billund

Første kandidat har meldt sig: Peter Fredensborg vil være borgmesterkandidat

Annonce