Annonce
Tønder

Skakspillerne går online

Corona-krisen har også sat de lokale skakspillere skak mat. I Tønder forsøger klubben at holde aktivitetsniveauet oppe ved at tilbyde en online-turnering. Arkivfoto: Hans Christian Gabelgaard
Annonce

TØNDER: Skakklubberne er som alle andre foreninger lukket ned i denne corona-tid. Derfor har Tønder Skakklub valgt at holde liv i aktiviteterne ved at tilbyde medlemmerne en online turnering.

- Det er tanken, at medlemmerne kan spille mod hinanden på nettet via en af de store internationale skakservere, forklarer skakklubbens webmaster, Niels Falsig, Tønder.

Det er besluttet, at alle partier i denne turnering skal være afviklede inden 1. august.

Man er i klubben spændt på, om initiativet bliver en succes.

Livet i selve skakklubberne er i høj grad en social aktivitet, og ingen kan på nuværende tidspunkt vide, om den kan genoptages i denne sæson. Tønder Skakklub starter efter planen en ny sæson medio august og Tønder Skakskole begynder igen i starten af september.

Tænker du også ud af boksen?

I disse tider er det nødvendigt for caféer, foreninger, erhvervsdrivende, detailhandlende - ja, faktisk alle, at tænke utraditionelt og "ud af boksen" for at komme godt igennem coronakrisen.

De historier vil vi gerne forsøge at fortælle.

Så hvis du eller din virksomhed på en eller anden måde tænker utraditionelt under coronakrisen, eller hvis du har haft ekstraordinær succes med et tiltag, du har taget på grund af coronakrisen, så hører vi gerne om det.

Skriv til journalist Betina Skjønnemand på beskj@jfmedier.dk og fortæl, hvordan du tilpasser dig og tænker ud af boksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce