Annoncørbetalt indhold

Skal du i gang med havearbejdet?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Så begynder foråret, og for mange betyder det, at der skal gang i havemaskinerne endnu en gang. Haven skal fikses, så den er klar til sommeren. Det indebærer klipning af hæk, slåning af græs, og hvad man ellers kan finde på. Der er nemlig rigtig mange ting, man kunne gå i gang med, som man har gået og tænkt over hen over vinteren.

Hvad skal der ske med haveaffaldet?

Annonce

Skuret i haven skal rives ned. Det store træ skal endelig fældes. Alle sådanne ting kræver arbejde, og til sidst står man med en masse haveaffald, man ikke ved, hvad man skal gøre med. Det kan godt tage noget tid at køre al affaldet væk i en trillebør. Og turen til genbrugspladsen løber højst sandsynligt op i et par gange frem og tilbage.

For dig, der mangler en effektiv løsning på det problem, findes der noget, der hedder en minilæsser. Den er smart, da den kan bære dit haveaffald op i traileren meget nemmere og hurtigere, end du kan med en trillebør. Mange mennesker, der bor på landet eller blot har en stor have, kan have fordel af at anskaffe sig en minilæsser.

Smarte fremgangsmetoder

Når du skal i gang med havearbejdet, så skal du starte et sted. Det kan vi ikke komme udenom. En god ide er at starte oppefra. Det betyder, at du kan starte med at klippe hækken og fjerne grenene. Slut af med at slå græsset, så du får alle de små kviste og blade væk, du ikke kunne rive sammen.

En effektiv måde at samle blade i have på, er at anskaffe sig en løvsuger eller en løvblæser. På den måde kommer dit havearbejde til at gå som smurt, og du vil være færdig i løbet af ingen tid.

Det er okay at spørge om hjælp

Hvis du har planer om det helt store projekt i haven, så kan du få gavn af at spørge venner eller familie om hjælp. Der er nemlig ingen skam i at bede om hjælp. Faktisk kan du nemt gøre det til et hyggeligt fællesprojekt, hvor I bruger kvalitetstid sammen, samtidig med I får udrettet noget, I kan være stolte af. Om det så er at rive et haveskur ned eller bygge et nyt, så skal I nok kunne huske tilbage på det forår, hvor I fik skabt noget helt fantastisk. Det handler nemlig ikke om, hvad I laver, men at I er sammen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.