Annonce
Læserbrev

Skal esbjergensernes historie gemmes væk?

Annonce

Læserbrev: Esbjerg Byhistoriske Arkiv er Esbjergs hukommelse. Det er der, man kan få svar på stort og småt om Esbjergs historie. Det er også der, man får hjælp i en til tider uoverskuelig arkivverden. Den viden er opbygget gennem tæt kontakt med borgerne gennem mange år og udbygges løbende, så man også fører det aktuelle Esbjerg ind i esbjergensernes bevidsthed. Det sker gennem kurser og foredrag, og ja, kurser og foredrag kan holdes andre steder, men arkivet er det sted, man finder oplysningerne og fotos efterfølgende.

Fusioner kan føre meget med sig. Det har vi jo for eksempel set på skoleområdet, hvor der har været udbredte "navigationsproblemer" efter de gennemførte fusioner. Selv politiet har haft svært ved at finde vej ved katastrofeudrykninger. Ved at kigge forslaget nærmere igennem har jeg også svært ved at se, hvordan besparelsen opstår. Er der virkelig mening og økonomi i at forlade en bygning, der er indrettet til formålet, for at flytte til en anden adresse, hvor der måske ikke er plads?

Var det på Mols, et sådan forslag kom frem, ville man måske ikke have undret sig, men skal molbohistorierne nu holde deres indtog i Esbjerg?

Kære byråd - tag forslaget ud af budgettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce