Annoncørbetalt indhold

Skal familien slappe af? Her er en række underholdende aktiviteter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man lever i en moderne familie, så er der altid fart over feltet. Især hvis der er flere børn i familien. Måske skal den mindste hentes fra børnehaven, den mellemste skal køres til fodbold og den ældste skal køres til fritidsklub eller andet. Som en familie er der altid meget i kalenderen, og mange familier vælger også at opfordre til massere af sport og en aktiv livsstil for børnene. Men engang imellem, så er det også helt på sin plads, at en familie tager sig tid til at slappe af og bruge noget tid sammen derhjemme. Med en travl hverdag, så kan det være tiltrængt at sætte tempoet lidt ned og finde noget afslappende, familien kan samle sig om i fællesskab. Er du i tvivl om, hvordan du bedst samler familien til en afslappende eftermiddag eller aften, så kommer her en række særdeles underholdende aktiviteter til, når familie rigtig skal slappe af.


Annonce

Stream noget lækkert

En altid klassisk aktivitet, når familien rigtig skal ned i laveste gear, er en god film, en spændende serie eller et underholde TV-program. Sæt jer til rette og synk ned i sofaen en aften, hvor det passer jer, og nyd at i har tiden til at se noget underholdende sammen. Gør endelig brug af Netflix eller andre on-demand-tjenester, hvis i ligger inde med dem. Eller så fejler filmene på flow-tv eller dem fra den gamle DVD-samling heller ikke noget. Måske er i også typerne, der nyder ridesport? Så kan i streame det via zibrasportequest.com. Så længe familien kan finde noget, alle gider at se.


Spil noget fedt med familien

Den digitale spilverden åbner en verden af underholdningsmuligheder for hele familien. Ligger du inde med en ipad eller en playstation, så kan du være sikker på at børnene er godt underholdt med massere af børne- og familievenlige spil at kaste sig ud i. Smartphonen er også en glimrende vej til god underholdning. Hele din familie har alligevel en, så hvorfor ikke udnytte den? Der er en overflod af spændende spil, hvor i kan udfordre hinanden internt og sejre. Søger du underholdning for de ældste i familien, så er der også massere af fede spil rettet mod denne målgruppe.


Brætspil

En mere analog form for underholdning, der bestemt ikke fejler noget, er brætspillet. Alle familier har deres favorit, og der er ikke noget som en god omgang Matador eller Bezzerwizzer, der kan samle enhver dansk familie. brætspil kommer i alle afskygninger fra simple quizspil til timelange strategi- og adventurespil. Det er blot at finde spillet til jeres behov og sætte timerne af. Så er i sikret en aften med maksimal hygge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.