x
Annonce
Livsstil

Skal julegaven være anderledes i år? Hvad med forkælelse på abonnement

Årstiderne og Skagen Foods er kendte eksempler på abonnementstjenester, som kan gøre en travl hverdag nemmere og måske lidt mere lækker. Der er dog efterhånden mange muligheder for at få kvalitetsvarer og små stykker af luksus sendt lige til døren. Her er fem bud på abonnementsgaver, som kan give modtageren lidt ekstra selvforkælelse - sendt lige til hoveddøren.

Coffee Collective

Københavnske Coffee Collective er synonym med kvalitetskaffe, og med et abonnement på deres nyristede bønner kan du give en kaffeelsker en ekstragod smagsoplevelse. Abonnementet kan tilpasses, så kaffen bliver sendt hver anden uge eller en gang om måneden. Hvilken kaffe, der er i posen, skifter for hver sending, så der er god mulighed for at afprøve nye varianter.

14-dages-abonnementet indeholder to poser kaffe med 250 gram hele bønner. Med det månedlige abonnement får modtageren tre poser kaffe. To ens og en af en anden slags.

Du kan vælge, om kaffen skal være ristet til espresso- eller til filterkaffe.

14-dages-abonnementet koster 195 kroner hver anden uge. Månedsabonnementet koster 260 kroner om måneden. Læs mere på www.coffeecollective.dk.

Te-salonen

Der er ikke noget, som varmer på en kold, grå dag, som en rygende varm kop te. Med et abonnement fra Te-salonen får modtageren en gang om måneden tilsendt forskellige slags kvalitetste. Te-salonen har produkter fra forskellige te-producenter og forretninger, så teen kan variere fra den velkendte English Breakfast til urtete af moringa-blade og grøn te med morgenfrue.

Te-salonen tilbyder gaveabonnementer af forskellig varighed. Et gaveabonnement på tre måneder koster 369 kroner og for seks måneder koster abonnementet 699 kroner. Begge priser er med forsendelse. Læs mere på www.te-salonen.dk

Boxbeers

Som navnet antyder, er Boxbeers et abonnement på specialøl, som bliver tilsendt en gang om måneden. Boxbeers har et stort udvalg af øl fra bryggerier over store dele af verden, så ølabonnementet er også en mulighed for at stifte bekendtskab med bryggerier og øl, som ikke står på hylden i det lokale supermarked. Med abonnementet er der mulighed for at vælge, om det skal være en blandet kasse med forskellige øltyper, en specialkasse med de humlede IPA-typer eller mørke øl som stout og porter.

Abonnementsprisen afhænger af, hvilken ølkasse, man vælger, og koster fra 249 kroner om måneden for en kasse med seks IPA'er til 399 kroner månedligt for 10 blandede øl.

Goodiebox

Goodiebox specialiserer sig i makeup og beautyprodukter, og med deres månedlige boks bestræber de sig på at levere ren selvforkælelse. Produkterne spænder fra cremer og ansigtsmasker til neglelak og rent sagt alle former for beautyprodukter. Indholdet i boksen er både fra danske producenter som Pudderdåserne og Tromborg og fra internationale mærker.

Det koster 169 kroner om måneden at være medlem af Goodiebox.

Easy Underwear

"It does what it says on the tin" lyder en britisk talemåde, som må siges at passe perfekt til den abonnementsservice, som Easy Underwear tilbyder. En forsendelse indeholder tre sæt sorte bomuldsunderbukser og lige så mange par sorte sokker, og man kan vælge om man vil have nye forsyninger hver tredje, sjette eller niende måned.

Easy Underwear lover god basisbeklædning af høj kvalitet, og alt deres undertøj er Øko-Tex-certificeret. Det vil sige, at produkterne er laboratorietestet for at sikre, at der ikke er brugt sundhedsskadelige stoffer i tekstilerne.

Abonnementet koster 264 kroner pr. forsendelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Sydjylland

Fortsat færre syddanskere indlagt med coronavirus: Koncerndirektør forventer dog stigning efter påske

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce