Annonce
Sport

Skal Michael Jepsen Jensen til Holsted?

Holsted Tigers kan gå hen at blive Michael Jepsen Jensen arbejdsgiver i den kommende sæson. Foto: René Lind Gammelmark

Kategoriseringen af kørerne til 2018-sæsonen kan meget nemt betyde, at Michael Jepsen Jensen tvinges væk fra Slangerup. Og så står Holsted måske lige akkurat og mangler en A-kører.

Ligaklubberne er lige nu i fuld gang med at få sammensat trupperne til den kommende sæson - og et opsigtsvækkende klubskifte kan være under opsejling.

Den tidligere U21-verdensmester Michael Jepsen Jensen, der i de seneste to sæsoner har kørt for sjællandske Slangerup, bliver muligvis ny A-kører i Holsted. Her har man ellers haft Nicki Pedersen som den altoverskyggende profil siden 2003, hvor han vandt sin første individuelle VM-titel, men 40-årige Pedersen ved endnu ikke, om han er i stand til at fortsætte karrieren på grund af massive problemer med nakken.

- Det sætter os i en meget svær situation, når vi ikke ved, om vi er købt eller solgt, erkender Holsted-direktør Niels Munk, der naturligvis meget gerne vil have sin A-kører til sæson 2018 på plads så hurtigt som muligt.

- Man bygger jo et hold op omkring A-køreren, så vi har brug for klarhed.

Annonce

Tilfreds i Slangerup

Michael Jepsen Jensen siger selv, at han har været og fortsat er glad for at være Slangerup-kører, så hvorfor ikke bare fortsætte i klubben?

Det forholder sig imidlertid sådan, at Slangerups Mikkel Michelsen, der har kørt for klubben i hele sin karriere, er gået fra at være B-kører til at være A-kører i den kommende sæson - og da der kun må være en A-kører på holdet ad gangen, kan det altså betyde, at Jepsen Jensen skal ud at finde sig en ny arbejdsgiver. Det er i hvert fald umiddelbart svært at forestille sig, at Slangerup ophæver samarbejdet med Michelsen.

- Ja, nu må vi se. Det er ikke noget på plads endnu, men der er heldigvis god interesse, og jeg har da gang i nogle samtaler. Der er jo også den mulighed, at Michelsen og jeg måske kan dele matcherne imellem os, men det må vi se på, fortæller Michael Jepsen Jensen, der onsdag aften som holdkaptajn var med til at gøre Eskilstina til svensk ligamester.

- Det var en super oplevelse og et fint plaster på såret efter superfinalen i Danmark, hvor det jo glippede for os i Slangerup, selvom vi var på hjemmebane.

Michael Jepsen Jensen, har du talt med Holsted omkring en kontrakt for 2018?

- Det har jeg ingen kommentarer til. Vi må vente at se, hvad der sker.

Niels Munk, har I haft en snak med Michael Jepsen Jensen?

- Vi har talt med flere kørere, men jeg vil da gerne sige, at jeg synes, at Michael Jepsen Jensen er en kanonkører, og at vi går efter en hurtig afklaring.

I virkeligheden var barndomsklubben Grindsted det mest naturlige sted at køre for Jepsen Jensen. Den dør synes dog lukket for altid, da Grindsted og Team Jepsen Jensen for lang tid siden røg eftertrykkeligt i totterne på hinanden. En strid om manglende betaling af løn blev senere til en retssag, som klubben endte med at vinde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Annonce