Annonce
Ribe Esbjerg HH

Skal to point blive til fire? Ribe-Esbjerg på langfart med tro på tingene

Kristian Kristensen og Ribe-Esbjerg HH kom på tavlen i fjerde forsøg, da det for en uge siden blev til en sejr ude over Lemvig-Thyborøn. Nu skal præstationen følges op med to point i udekampen mod Mors-Thy. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Cheftræner Kristian Kristensen har en ny mand med i truppen, når det lørdag eftermiddag går løs i en svær udekamp mod Mors-Thy.
Annonce

HÅNDBOLD: - Skal vi vinde ude over Mors-Thy, skal vi spille en del bedre, end vi gjorde, da vi slog Lemvig.

Ribe-Esbjerg-cheftræner Kristian Kristensen er ikke i tvivl om, at hans hold lørdag står overfor en særdeles vanskelig opgave.

- Vi møder et godt hold. Det er vi helt på det rene med. Mors-Thy spiller hurtigt, og de løber på alt, så vi kan glemme det, hvis vi ikke er klar fra start, advarer træneren.

Men selvfølgelig tror Kristian Kristensen på sit hold. Det gjorde godt at komme på tavlen sidste fredag med en sejr på 33-30 i Lemvig.

- Vi fik vist, at det rent faktisk godt kan lade sig gøre. Det var dejligt at prøve, så det har smittet af under træningen i den forgangne uge. Der er virkelig blevet gået til den, så det har vi tænkt os at bygge videre på.

Optakt

Håndbold, ligaen mænd

Lørdag 16.00: Mors-Thy - Ribe-Esbjerg HH

Truppen

Debut til Simon Birkefeldt. Magnus Søndenå og Besard Hakaj er ude med skader.

JV tipper: 30-30

Lørdag eftermiddag på Mors har Ribe-Esbjerg en ny mand i truppen.

Det er 29-årige Simon Birkefeldt, der netop er hentet hjem fra IFK Kristianstad i Sverige. Birkefeldt, der først og fremmest har sin styrke i det defensive arbejde, glider direkte ind i truppen.

- Det har jeg store forventninger til. Simon er i fin form, men han mangler lidt kamptræning. Planen er, at han skal ind at dække højre back, og så skal han aflaste Runar (Kárason, red.) i angrebet.

Det blev pludseligt aktuelt for Ribe-Esbjerg at få en ekstra mand ind i truppen, da det stod klart, at Magnus Søndenå skulle under kniven og have opereret skulderen. Søndenå forventes ude i fire måneder.

- Vi kommer også til at spille uden Besard Hakaj (stregspiller, red.) i lørdagens kamp. Han er ude de næste uger med en fiber i baglåret. Derfor hviler der et ekstra pres på Miha (Zvizej, red.), men heldigvis har vi i Christoffer Langerhuus en ekstra stregspiller.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce