Annonce
Debat

Skal vi bekæmpe skattely i Region Syddanmark?

Annonce

Læserbrev: Ja, mener vi i SF - og derfor havde vi også stillet forslag om, at vi i Region Syddanmark skulle fravælge at købe ydelser og varer af virksomheder, der ikke betaler skat i Danmark.

Men desværre ville et flertal det anderledes, og henviste blot til, at emnet kunne vi jo se på i Danske Regioner.

Dette kan jeg godt frygte kan blive en syltekrukke, og under alle omstændigheder kommer der til at gå tid - værdifuld tid, hvor penge fosser ud til skattelylande. Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan man kan afvise vort forslag, når man allerede i to andre regioner og 15 kommuner har indført det.

Specielt undrer det os, at Socialdemokratiet ikke ville stemme for vort forslag, som allerede er vedtaget i Region Hovedstaden og Region Sjælland, der jo som bekendt begge er ledet af socialdemokrater.

Men stor tak til De Konservative og Enhedslisten for at bakke op om forslaget.

Vi må desværre konkludere, at ikke alle partier er lige så optaget af at bekæmpe skattely som Region Hovedstaden og Region Sjælland, og hvor de sørgelige fakta jo er, at hvis vi ikke bekæmper, at virksomheder kan unddrage sig skat er, at der er færre penge til at finansiere vores fælles velfærdssamfund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Sydjylland For abonnenter

93-årige Bent fik med besvær første corona-vaccination: Nu føler han sig tvunget til at skyde sidste stik til hjørne

Esbjerg

Direktør og bestyrelsesformand skal stå skoleret: Sydvestjyske Museer beder kommunen om hjælp efter millionunderskud på populært museum

Annonce