Annonce
Læserbrev

Skal vi have skattelettelser for udligningsmillionerne

Selvfølgelig skal vi ikke bruge udligningsmillionerne på skattelettelser. Nu har jeg læst om alt fra ønsket om skattelettelser, til at skattelettelser ikke står øverst på ønskelisten. Jeg må bare sige nej.

Vi skal slet ikke tale om skattelettelser som en reel mulighed. Vi skal langt hellere bruge pengene fra udligningsreformen på kernevelfærd og på at stoppe nogle af de hovedløse besparelser, vi har set ved de sidste års budgetforhandlinger.

Så længe vi sparer på steder som Projekthuset, på klubtilbud som Aktiv Fritid, ikke kan tilbyde normeringer der matcher BUPLs anbefalinger i daginstitutionerne og ikke tager forældrebevægelsen ”Hvor er der en voksen” alvorligt, sparer på rengøring i institutioner, sparer på varme hænder og hjælpemidler i ældreplejen, så længe giver det ingen mening at snakke om skattelettelser.

Der bliver ofte talt om, hvorfor vi ikke kan få flere borgere i Esbjerg. Hvorfor bosætter folk sig uden for kommunen. Lad os prøve en vækststrategi der hedder, at vi investerer i vores borgere og investerer i de mennesker, der hver dag er arbejder, bor og lever i Esbjerg Kommune.

Når man kan se en kommune, der faktisk kerer sig om sine borgere, deres liv og velfærd, så er det måske at man får lysten til at slå sig ned, bidrage og blive en del at et givende fællesskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Annonce