Annonce
Aabenraa

Skal vi politikere opføre os som i Storbritannien?

Annonce

Læserbrev: At stemme blank betyder for mig, at man hverken er for eller imod og altså ingen mening har eller i hvert fald ikke giver den til kende.

I Jydskes søndagsudgave sammenligner lokalredaktør Bjarne Lindquist Bentsen byrådsmedlem Egon Madsen (A) med Egon Olsen. Egon Olsen havde altid en plan, og han gav sin mening højlydt til kende. At undlade at stemme, som Egon Madsen gjorde, da der var afstemning i vækstudvalget for land og by i sagen om tilladelsen til at nedrive et bevaringsværdigt hus i Kollund, er efter min mening ikke at give sin mening til kende.

Når man er i tvivl, så er der argumenter for og imod, og ens stemme må gå den vej, hvor der er flest argumenter.

Jeg kan altså ikke se, at man er ”snusfornuftig” ved at undlade at stemme. Forslaget ville under alle omstændigheder blive vedtaget, da der var fire stemmer for og to imod. Så Egon Madsens stemme ville ikke være afgørende, og han kunne sagtens fremføre sine argumenter og samtidig tage stilling.

Bjarne Lindquist Bentsen er gang på gang imod, at vi politikere opfører os ordentligt. Han udtrykker sig gerne om, at vi er tavse og ikke bidrager til en ophedet debat i byrådssalen.

Jeg vil oplyse om, at diskussionerne udspiller sig på udvalgsmøderne, hvor pressen jo ikke har adgang, men blot får et referat af efterfølgende. Bjarne Lindquist Bentsen er måske af den mening, at vi skal opføre os som i Storbritannien?

Det er da ganske underholdende, men jeg synes bestemt ikke, det er værdigt at stå og skrige ad hinanden.

Jeg er glad for, at vi er nogle ansvarlige politikere, der udfører vores arbejde på en sober måde. Hvis pressen mangler noget at skrive om, så er der forhåbentligt meget andet at tage fat på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Barn skulle onanere med børste, og ung kvinde blev voldtaget: Læs uddrag af anklageskrift mod 22-årig fra Varde

Annonce