Annonce
Sport

Skanderborg skyder sig ind i det sjove selskab med sejr

Morten Stricker/Ritzau Scanpix
En storsejr over oprykkerne fra Fredericia sendte mandag aften Skanderborg Håndbold op på syvendepladsen.

Håndboldherrerne fra Skanderborg var én sejr fra en plads i semifinalerne i sidste sæsons DM-slutspil.

I øjeblikket kæmper holdet for at holde sig inde i den tætte kamp om top-8 og dermed slutspilspladserne, og mandag kom der to tiltrængte point på kontoen hjemme mod oprykkerne fra Fredericia.

Skanderborg vandt overlegent opgøret med 37-25 og rykkede med sejren op på syvendepladsen, mens Fredericia er nummer ti i Primo Tours Ligaen.

Før mandagens opgør lå Skanderborg og Fredericia ellers side om side med ni point hver, og gæsterne fra trekantområdet bed da også fra sig fra start.

Fredericia fik en formidabel start på kampen med en føring på 4-1, men føringen smuldrede, og i de sidste ti minutter af første halvleg gik Skanderborg fra en føring på 10-8 til 17-10.

Kun et stort comeback efter pausen kunne forhindre en sejr til Skanderborg, men målmand Kristoffer Laursen sørgede med en lang række redninger for, at det aldrig blev et tema.

I den anden ende blev Skanderborgs Marcus Mørk topscorer med syv mål på syv forsøg og var en vigtig brik i hjemmeholdets stensikre sejr.

Der er spillet 10 ud af 26 runder i grundspillet.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce