Annonce
Billund

Skattejagt på Playline: Find stiens nye ’mikado-skilte’

Billund Kommune inviterer til skattejagt fra den 20. maj. PR-foto
Stien til Billunds attraktioner, Playline, får nye skilte, og det fejres med skattejagt den 20. maj til 28. juni.

Billund: I uge 21 skyder 14 klynger ’mikado-skilte’ op langs stien Playline, den 3,6 kilometer lange sti, der forbinder flere af byens attraktioner.

At stien får nye skilte, skal fejres, og derfor inviterer Billund Kommune til skattejagt på Playline, så flere kan blive bekendt med stien.

- Gætter man det hemmelige kodeord, er der mulighed for at bliver en ægte ’Playliner’ og vinde flotte præmier til brug hos byens butikker og attraktioner. Og med den nuværende situation kommer det hele naturligvis til at foregå på forsvarlig vis, siger Billund Kommunes projektleder på Playline, Mette Vagner Rasmussen, i en pressemeddelelse.

Skattejagten finder sted fra onsdag den 20. maj til og med søndag den 28. juni.

Alle interesserede kan hente et skattekort samt en sæk med hjælperedskaber i form af "gigantsynopsen", "målinatoren" og "gengivelsesøjet" hos flere af Billunds specialbutikker samt læse mere om aktiviteten på www.billund.dk/playline.

Playlines nye "mikado-skilte"

14 skilte-klynger er ved at blive opsat langs Playline. Opstillingerne varierer fra sted til sted ligesom mikadopinde, der altid falder forskelligt.

De store skilte viser vej og afstand (km og gåtid), mens de små skilte forbinder og markerer en retning, så brugeren ved, at vedkommende er på rette vej.

Hver attraktion på Playline har tilknyttet sin egen farve, så skiltene på den måde også giver mulighed for at aflæse, hvilken destination kursen er sat mod.

Annonce

Flere skal lære stien at kende

De nye skilte spiller en vigtig rolle i at synliggøre Playline.

- Som borger i Billund har langt de fleste adskillige gange bevæget sig på hele eller dele af Playline. Nogle har været velvidende om at de befandt sig på Playline, mens andre ikke har kendt til rutens eksistens. Det skal skiltene gerne ændre på. Klyngerne af sorte, kvadratiske stålrør med deres orange topstykke og destinationsfarver skal gerne medvirke til at skabe en forståelse af, at Playline er en sammenhængende rute - et loop - i Billund, siger Mette Vagner Rasmussen.

Der er ikke nogen rigtig eller forkert vej at færdes rundt på Playline. Derfor giver de nye skilte også brugerne mulighed for se afstanden til rutens attraktioner, uanset om man går til højre eller venstre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Tre smittede familier tæt på at lukke Esbjerg Gymnasium: Borgmester kræver anden model for nedlukning

Annonce