Annonce
Rejser

Ski-sult: Ski-kunder lader bureau beholde penge til næste sæson

- Vi fornemmer virkelig, at mange har brug for at have noget at se frem til, siger koncerndirektør Majbritt Jensen, Højmark Rejser, om interessen for allerede nu at bestille skirejse til næste år. Foto: Colourbox
Annonce

Lysten blandt danskere til at komme på skiferie er så stor, at en af de store aktører på markedet, Højmark Rejser, allerede sælger rejser til næste vinter.

Og mens mange andre har kæmpet med blandt andet flyselskaber for at få deres penge for ubenyttede billetter retur under coronakrisen, oplever man hos Højmark Rejser, at kunderne simpelthen lader pengene for aflyste skirejser i år blive stående til næste år.

Det drejer sig om cirka 20 procent, oplyser koncerndirektør Majbritt Jensen.

Hvis man allerede nu bestiller en skirejse til næste sæson, betaler man et depositum og restbeløbet senest 60 dage før afrejse.

Højmark Rejser opsagde i november samtlige 14 medarbejdere som en konsekvens af rejserestriktionerne, men 8 er nu tilbage i job, og direktøren forventer at kunne genansætte endnu flere, fordi ”den seneste tid har givet os stor tiltro til fremtiden”, som hun udtrykker det. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce