Annonce
Aabenraa

Skidt start: AaBK blev sat på plads

AaBK kunne ikke følge forårets fine resultater op i sæsonpremieren. 3-1 tabte de blå-gule i Egen. Arkivfoto: Timo Battefeld
Annonce

Egen: Efter et nederlag i kvalifikationskampen til Jyllandsserien i foråret befinder AaBK sig stadig i serie 1, hvor de lørdag eftermiddag mødte Egen UI i efterårets premierekamp. Og AaBK'erne tabte igen - 3-1 på udebane.

Kampen bar præg af den netop overståede sommerferie. Ingen af holdene kunne få ordentlig gang i boldomgangen, og kampen udviklede sig til et opgør på fysik frem for en god gang fodbold.

Dette viste sig at være til Egens fordel, som kunne bringe sig foran efter 17 minutter, og den stilling holdt til pausen. I anden halvlegs begyndelse forsøgte AaBK'erne at komme længere frem på banen. Der skulle dog et kvarter, før de blågule fik noget for deres anstrengelser. Jacob Rahbaek fik efter en god dybdeaflevering tilkendt sig et halvtyndt straffespark, som blev eksekveret af Sebastian Thim.

Herefter formåede AaBK ikke at holde trykket og kom ind i en undertalsperiode efter et par dumme gule kort og et enkelt rødt i kampen slutning. Ærgerlig start på sæsonen for den unge trup, som har en 10-dages pause, før de besøger Haderslev FK i sæsonens anden runde.

Fodbold, serie 1:

Egen-AaBK 3-1 (1-0)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce