Annonce
Kultur

Skidt start på 2021: Michael Falch klar med nye aflysninger

Michael Falch fik med egne ord et par ekstra rynker, da han oven i aflysningen af Malurts genforeningsturné også må opgive en forårsturné med Dét Orkester. Begge gange skulle han optræde i Vejle. Pressefoto 2020
Annonce

Vejle: En ulykke kommer sjældent alene. Michael Falch havde dårligt nået at melde aflysningen af genforeningsturneen til blandt andet Vejle Musikteater med Malurt ud, før han nu gentager beskeden med et andet band, nemlig Dét Band.

Hvor Malurt helt droppede at lave noget i 2021, har Falch'en i den anden sammenhæng valgt at satse på en form for normalitet sidst på året. Det betyder en tæt tur med 26 koncerter på seks uger, deriblandt en koncert i Bygningen i Vejle 6. november.

Købte billetter gælder til de nye datoer.

- Efter sidste uges udskydelse af Malurt til 2022 troede jeg egentlig ikke, at jeg kunne få flere rynker i panden, men der var lige plads til et par stykker mere, kan jeg nu konstatere. Corona efterlader ingen uberørte. Jeg ved, at mange vil ærgre sig med os over dette. Vi ømmer os lige nu, men planen er så, at jeg spiller nogle udvalgte udendørs jobs til sommer dels med Dét Band og dels med "Den tidligere så tophemmelige trio", siger musikeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce