Annonce
Esbjerg

Skiglad brammingenser starter nyt rejsebureau

Line Theodor Olsen (t.h.) har sammen med sin veninde Kirstine Hedegaard Thomassen startet et nyt rejseselskab, der fokuserer på rejser til Canazei, en by i det nordlige Italien. Privatfoto

Sammen med sin veninde har Line Theodor Olsen fra Bramming startet et rejsebureau, hvor de planlægger skiferier til det nordlige Italien.

Annonce

Bramming: Den har verdens største sammenhængende skiområde i verden. Canazei, en by i det nordlige Italien. En by, som brammingensiske Line Theodor Olsen sammen med sin ven og kompagnon Kirstine Hedegaard Thomassen vil sende flere turister til med deres nyopstartede rejseselskab, Sne&Sol.

Netop skiferier er i fokus hos rejseselskabet, der blev oprettet i starten af juni.

Siden 2011 har Line Theodor Olsen hver vinter arbejdet som skiguide i netop Canazei, og det har givet hende et unikt kendskab til stedet.

- Vi har begge været guider i mange år i Canazei, og vi kender området lige så godt, som vores egen bukselomme, så vi kan levere en rigtig god service til gæsterne, siger den 29-årige brammingenser.

Sne&Sol

Line Theodor Olsen og Kirstine Hedegaard Thomassen mødtes første gang i 2014, hvor de begge var skiguider i Canazei.I starten af juni måned blev Sne&Sol oprettet som et rejsebureau.

Rejsebureauet er specialiseret i skiferier, og vil til sommer tilbyde sommerferier i bjergene.

Du kan læse mere om rejserne på rejseselskabet hjemmeside www.sneogsol.nu

Annonce

Ski og sol

På pisterne kan kunderne finde de to kvinder ved at se efter de grønne dragter, som Sne&Sol's skiguider kommer til at gå rundt i.

For selvom Line Theodor Olsen og Kirstine Hedegaard Thomassen er direktører for det nye firma, er de samtidig også rejsekonsulenter og skiguider.

- Det er vigtigt for os, at folk føler, at de hygger sig med os, og at de ikke bare er et nummer i rækken. Der skal være en følelse af fællesskab. Når folk betaler for guideservice, så skal de også have så meget service, som det kan trække, siger hun.

Annonce

Sommerrejser

Frem til oktober bor Line Theodor Olsen i Canazei, hvor hun sammen med medstifteren gør klar til vintersæsonen. For som det ser ud lige nu, er der ingen sne. Og det er der aldrig om sommeren.

- Planen er, at vi til næste år tilbyder sommerrejser. Der er stort potentiale for aktive ferier, siger Line Theodor Olsen.

Det er alt fra at vandre, klatre til riverrafting, der er mulighed for. Sammen med at få en oplevelse af en helt særlig kultur.

- Om sommeren er der arrangementer, hvor befolkningen viser, hvordan deres kultur er - som at åbne for de gamle lader og vise, hvordan man lavede skinke i gamle dage og give smagsprøver, forklarer hun.

Målet for vintersæsonen er at få mellem 150 og 200 gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce