Annonce
Esbjerg

Skiglad brammingenser starter nyt rejsebureau

Line Theodor Olsen (t.h.) har sammen med sin veninde Kirstine Hedegaard Thomassen startet et nyt rejseselskab, der fokuserer på rejser til Canazei, en by i det nordlige Italien. Privatfoto

Sammen med sin veninde har Line Theodor Olsen fra Bramming startet et rejsebureau, hvor de planlægger skiferier til det nordlige Italien.

Bramming: Den har verdens største sammenhængende skiområde i verden. Canazei, en by i det nordlige Italien. En by, som brammingensiske Line Theodor Olsen sammen med sin ven og kompagnon Kirstine Hedegaard Thomassen vil sende flere turister til med deres nyopstartede rejseselskab, Sne&Sol.

Netop skiferier er i fokus hos rejseselskabet, der blev oprettet i starten af juni.

Siden 2011 har Line Theodor Olsen hver vinter arbejdet som skiguide i netop Canazei, og det har givet hende et unikt kendskab til stedet.

- Vi har begge været guider i mange år i Canazei, og vi kender området lige så godt, som vores egen bukselomme, så vi kan levere en rigtig god service til gæsterne, siger den 29-årige brammingenser.

Annonce

Sne&Sol

Line Theodor Olsen og Kirstine Hedegaard Thomassen mødtes første gang i 2014, hvor de begge var skiguider i Canazei.I starten af juni måned blev Sne&Sol oprettet som et rejsebureau.

Rejsebureauet er specialiseret i skiferier, og vil til sommer tilbyde sommerferier i bjergene.

Du kan læse mere om rejserne på rejseselskabet hjemmeside www.sneogsol.nu

Ski og sol

På pisterne kan kunderne finde de to kvinder ved at se efter de grønne dragter, som Sne&Sol's skiguider kommer til at gå rundt i.

For selvom Line Theodor Olsen og Kirstine Hedegaard Thomassen er direktører for det nye firma, er de samtidig også rejsekonsulenter og skiguider.

- Det er vigtigt for os, at folk føler, at de hygger sig med os, og at de ikke bare er et nummer i rækken. Der skal være en følelse af fællesskab. Når folk betaler for guideservice, så skal de også have så meget service, som det kan trække, siger hun.

Sommerrejser

Frem til oktober bor Line Theodor Olsen i Canazei, hvor hun sammen med medstifteren gør klar til vintersæsonen. For som det ser ud lige nu, er der ingen sne. Og det er der aldrig om sommeren.

- Planen er, at vi til næste år tilbyder sommerrejser. Der er stort potentiale for aktive ferier, siger Line Theodor Olsen.

Det er alt fra at vandre, klatre til riverrafting, der er mulighed for. Sammen med at få en oplevelse af en helt særlig kultur.

- Om sommeren er der arrangementer, hvor befolkningen viser, hvordan deres kultur er - som at åbne for de gamle lader og vise, hvordan man lavede skinke i gamle dage og give smagsprøver, forklarer hun.

Målet for vintersæsonen er at få mellem 150 og 200 gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Landmand står i gylle til halsen: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Esbjerg

Vinderprojekt for Museumspladsen møder modstand fra borgerlige byrådspartier

Annonce