Annonce
Kolding

Svingende svin sendte lastvogn ud af kurs


Annonce

Vonsild: Et læs ophængte svinekroppe måtte fredag eftermiddag flyttes fra en lastvogn til en anden efter et uheld i rundkørslen ved Ødisvej.

Det fortæller Arne Christensen, indsatsleder ved TrekantBrand i Kolding. Lastbilen væltede om på siden, mens den var på vej rundt i rundkørslen.

- Meldingen gik ind som, at der var brand, men der har ingen flammer været overhovedet. Til gengæld var bilen fyldt med nogle skinker, siger indsatslederen.

Beredskabets opgave har i stedet været at rense asfalten for noget diesel, der løb ud fra tanken. Lastbilen ligger der endnu, siger Arne Christensen.


Beredskabet kunne nøjes med at sørge for at hindre spredning af diesel. Foto: H. E. Haulrich
Annonce

Svin i sving

Klokken 16.30 ankom en anden lastvogn, og så blev svinekødet flyttet over i den. Efterfølgende blev et bjærgningskøretøj tilkaldt.

Vagtchef Jeppe Thranum fra Sydøstjyllands Politi fortæller, at politiet var på stedet for at sørge for trafiksikkerheden i forbindelse med omlæsning.

Chaufføren, der ikke er dansk, er blevet tilset af personalet fra en tilkaldt ambulance, men han er ikke kommet slemt til skade.

Lastbilen væltede ifølge politiet fordi, svinekroppene kom i svingninger i forbindelse med lastbilens tur rundt i rundkørslen.

Der er mulighed for passage. Politiet dirigerer på stedet. Foto: H. E. Haulrich
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce