Annonce
Kultur

Skjern kommer i lysende julestemning, og det er med hjælp fra Dejbjerg

Der bliver en hel del julebelysning at kigge på i Skjern fra 22. november, når der tændes for det hele i forbindelse med juletræstændingen. Privatfoto
Larsen Udlejning bruger større beløb på julebelysning til Skjern, så borgerne også i år kan komme i julestemning.
Annonce

Skjern: Borgerne i Skjern kan nu se frem til endnu mere hyggelig julestemning i midtbyen.

Det kan de blandt andet, fordi Larsen Udlejning og andre boligejere har pyntet i alt 31 ejendomme rundt omkring i byen. Larsen Udlejning holder egentlig til i Dejbjerg, men virksomheden vil gerne støtte handelslivet i Skjern, og derfor har Larsen Udlejning valgt at bruge et større beløb på at pynte byen lidt ekstra op til jul.

- Vi vil gerne støtte op om handelslivet i Skjern og få nogle flere til byen. Det har vi gjort ved at pynte 17 af vores egne ejendomme i Skjern. Vi spurgte forskellige boligejere i byen, om de ville være med på ideen og bidrage ved at pynte deres egen ejendomme op til jul. Det sagde 14 ja til, og det er vi rigtig glade for. Det viser styrken af sammenholdet i Skjern, siger Lars Larsen fra Larsen Udlejning.

Den opbakning glæder naturligvis Skjerns bychef Mette Christensen.

- Vi er rigtig glade i handelsforeningen over, at Larsen Udlejning sammen med andre boligejere støtter op om det her projekt, siger bychefen, der opfordrer alle til at kigge forbi i Skjern for at se juleudsmykningen.

I øvrigt bliver julebelysningen tændt fredag 22. november i forbindelse med juletræstændingen på Pakhuspladsen ved banegården.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce