Annonce
Sport

Skjern-playmaker: Duellen mod GOG er langtfra forbi

Charly Triballeau/Ritzau Scanpix

GOG leverede et flot comeback i den første DM-semifinale mod Skjern, som nu er presset til at vinde kamp to.

Skjerns håndboldherrer var på vej mod et stort resultat i den første DM-semifinale ude mod GOG onsdag aften.

GOG var bagud med fem mål i anden halvleg, men fynboerne endte med at vinde kampen med tre overskydende mål.

Nederlaget ærgrer Skjern-playmaker Jesper Konradsson, som dog hæfter sig ved, at holdet også sidste år var bagud efter den første semifinale.

Og dengang gik Skjern hele vejen og vandt DM-guld.

- Vi beviste sidste år, at et nederlag i den første kamp ikke betød noget. Det er jeg sikker på, at GOG er klar over.

- Vi ved, at vi kan slå dem - både på hjemme- og udebane. Så den her slutspilsduel er langtfra forbi, siger Jesper Konradsson til klubbens hjemmeside.

Svenskeren er især irriteret over, at Skjern brændte en hel del chancer i løbet af kampen og smed den store føring over styr.

- Jeg synes, at vores angrebsspil var godt og tålmodigt, men vi blev stille og roligt frustrerede over, at boldene ikke gik i kassen.

- Det gik måske lidt ud over vores forsvarsspil, hvor vi kom til at hænge efter, og tabte mand-mand duellerne, siger Jesper Konradsson.

Skjern tager søndag imod GOG i den anden DM-semifinale. GOG kan med uafgjort eller en sejr spille sig i finalen.

Hvis Skjern vinder, så skal der spilles en tredje og afgørende kamp om at komme i finalen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce