Annonce
Haderslev

Skole efterspørger telte til undervisning: Det er ikke af nød

Skoleleder Kim Christiansen har fortsat meget arbejde foran sig over påsken, hvis Starup-Øsby Skole skal stå klar til genåbning i næste uge. Arkivfoto: Jacob Schultz
Det er som en gardering og ikke som en nødvendighed, at Starup-Øsby Skole via Facebook har efterspurgt telte til undervisningen. Skolelederen forventer at blive klar til åbning efter påske.

Starup-Øsby: Når de yngste skoleelever fra 0. til 5. klasse returnerer til Starup-Øsby Skole, så kan dele af undervisningen blive gennemført i telte. Onsdag eftermiddag udsendte skolen via Facebook en efterlysning efter store telte til formålet.

Men det er ikke af nød, forsikrer skolelederen, det er blot for at have muligheden for at sprede undervisningen mere ud.

- Det er, så vi kan gardere os. Vi behøver ikke gennemføre undervisningen i telte, men det kunne hjælpe os lidt, siger Kim Christiansen.

Han understreger, at det kun kommer til at ske, hvis vejret tillader det. Forældre skal derfor ikke frygte at eleverne kommer til at sidde i et koldt telt fra morgenstunden.

- Der er nogle regler for, hvor tæt eleverne må sidde. Vi kan godt blive udfordret på kvadratmeterne, og så kan vi rykke derud, hvis vejret tillader det. Så begrænser vi smitterisikoen, siger skolelederen.

Annonce

- Vi har rigtig, rigtig meget arbejde foran os. For mit vedkommende er påsken inddraget. Jeg kommer også til at trække på nogle af mine medarbejdere, men vi er alle interesserede i, at det skal lykkes

Kim Christiansen, skoleleder Starup-Øsby Skole

Meget arbejde endnu

Hvis vejret modsat er dårligt, så kan teltene i stedet bruges til at trække frisk luft i frikvartererne, hvor eleverne vil blive delt op i hold, så alle ikke har pause på samme tidspunkt.

- Vi står alle på ny grund, som vi ikke har betrådt endnu, og vi famler os lidt frem for at gøre det så godt, som muligt, siger Kim Christiansen.

Men klar bliver de. Det er hans klare forventning.

- Vi har rigtig, rigtig meget arbejde foran os. For mit vedkommende er påsken inddraget. Jeg kommer også til at trække på nogle af mine medarbejdere, men vi er alle interesserede i, at det skal lykkes, siger han.

Mandag aften meddelte statsminister Mette Frederiksen (S), at børnehaver, vuggestuer og folkeskoler for de yngste elever skal genåbne efter påsken, hvis kurven for antallet af smittede og indlagte med covid-19 holder i mellemtiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Sydjylland

Camping-indehaver skuffet over Mette Frederiksens delvise grænseåbning: Vi har brug for weekend-turister

Annonce