Annonce
Haderslev

Skole inviterer: Velkommen til åbent hus - hjemme i din stue

3. års eleverne på Det blå Gymnasium i Haderslev kom tilbage til almindelig undervisning i den tidlige sommer 2020. Helt almindelig var den dog ikke, og nu er skolen igen helt lukket. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

HADERSLEV: Normalt er et åbent hus på en skole en aften, hvor unge og deres forældre siver rundt mellem stande og klasselokaler, hvor de kan snakke med nuværende elever og lærere.

Den tradition har de stedse strammere corona-restriktioner aflyst i 2021, og Det Blå Gymnasium i Haderslev, der fysisk bor på Kroghs Kobbel, har derfor som mange andre grebet til den virtuelle løsning for at få kommende studerende i tale.

- Er det noget, vi har lært af 2020, er det, at man er nødt til at være omstillingsparat og kunne tilpasse sig. Og da statsministeren den 29. december kom med yderligere restriktioner og endnu flere den 5. januar, stod det klart, at vi ikke kunne gennemføre vores åbne hus, siger forstander Samuel Friberg i en pressemeddelelse.

Der sidder en elev og en lærer klar per booking i dagene den 19., 20. og 23 januar. Unge og deres forældre kan booke en tid online, og der er også mulighed for at få mere uddybende information fra studievejledere og en snak om mere personlige forhold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce