Annonce
Esbjerg

Skole OL-stævnerne er nu også aflyst i hele maj

Arangørerne håber, at finalestævnet i Aarhus fra 16.-19. juni kan gennemføres.

Esbjerg: Skole OL-sekretariatet har i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund, Dansk Atletik Forbund, fonde og sponsorer nu meldt ud, at samtlige lokalstævner er aflyst også i maj som følge af corona-krisen.

- Det betyder for Esbjergs vedkommende, at de sidste konkurrencedage i bueskydning udendørs i Sønderhede den 4. og 11. maj ikke bliver til noget, hvilket også er tilfældet med triatlon ved Vitaskolen den 13. maj og atletik på Esbjerg Atletikstadion den 13. maj, fortæller Børge Hansen fra Esbjerg Atletik og Motion.

Skole OL sæsonen er hårdt ramt af corona, for sekretariatet oplyser, at arrangørerne ender med at måtte aflyse 127 stævner ud af 148.

Dog håber man stadigvæk at kunne afvikle finalestævnet i Aarhus i dagene fra den 16.-19. juni.

De mange aflysninger gør, at der for hvert aflyst stævne, trækkes lod om pladserne til finalen blandt de tilmeldte klasser. Det vil sige, at der for hvert klassetrin udtrækkes en klasse, som inviteres til finalen i Aarhus i juni. Ved finalen samles alle sportsgrenene for at dyste over de fire stævnedage med deltagere fra 4. til 8. klassetrin.

På landsplan var der planlagt konkurrencer i 11 idrætsgrene og i Esbjerg i seks, nemlig i bowling, cross, orienteringsløb, bueskydning, triatlon og atletik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev For abonnenter

'Emmas' far drak og kunne vende på en tallerken på et splitsekund: - Far er virkelig sød, når han er ædru

Erhverv

Barsk maj for Billund Lufthavn: Massefyringer og nedgang på 98,3 procent

Annonce