Annonce
Kolding

Skole sender 6. klasse-elever hjem på grund af corona

På Aalykkeskolen måtte man tirsdag sende en 6. klasse og syv elever fra parallelklassen hjem i isolation og til test, efter at en elev havde fået positivt svar på en coronatest. Foto: Google Street View
Aalykkeskolen har måttet sende eleverne fra en af skolens 6. klasser og en gruppe af eleverne i parallelklassen hjem på grund af coronasmitte.
Annonce

Kolding: En 6. klasse på Aalykkeskolen samt syv elever fra parallelklassen er blevet sendt hjem for at gå i isolation og til test, efter at en elev fra klassen er blevet testet positiv for coronavirus.

Eleven fik det positive testsvar tirsdag, og udover elevens egen klasse, er syv elever fra en parallelklasse sendt hjem, da de har haft undervisning sammen med den smittede elev. De hjemsendte elever vurderes alle til at være nære kontakter til den smittede.

Alle de hjemsendte elever skal være i isolation, indtil de har fået svar på den test, de skal tage torsdag. Denne test har de ifølge børne- og uddannelsesdirektør Michael Petterson mulighed for at få taget ved den testbil fra Region Syddanmark, der torsdag holder ved Sdr. Bjert Centralskole, hvor mange elever er sendt hjem for også at blive testet for corona.

Testbilen har været forbi Sdr. Bjert Centralskole i søndags og tirsdag og kommer altså også torsdag.

De hjemsendte elever fra Aalykkeskolen får fjernundervisning, mens de er hjemsendt.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce