Annonce
forside

Skolebyggeri - tak for at tænke lokalt

Læserbrev: Tak til Malene Neumann (LA) for som byrådsmedlem i Haderslev byråd at tænke lokalt angående nyt skolebyggeri. Byggeriet har været i udbud, og jeg mener at vide, at udbyder "frit kan vælge mellem de indkomne tilbud, eventuelt forkast dem alle". Mener også at vide, at udbyder kan vælge kun at udbyde til for eksempel lokale firmaer. Malene Neumann ønskede at opgaven skulle udføres af lokale. Ja selvfølgelig, man er vel lokal patriot. Tak Malene. Ifølge JydskeVestkysten er der altså 30 byrødder, der ikke har samme følelse.

Sølle 3 millioner kroner skiller tilbuddene. Gætter på, at den endelige pris havner et helt andet sted. Vi skatteborgere er vandt til at offentlig byggeri altid, trods diverse undskyldninger, løber løbsk.

Har på min "sladremaskine" læst en hel roman angående udbud. Ikke mindre end 17 overbureaukratiske formuleringer i udbudsportalen beskriver, hvordan alt og alle har at gebærde sig. Vi hører jævnligt, hvordan politikere gerne vil bekæmpe bureaukratiet, jamen, så kom da i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Indisk takeaway fik sur smiley

Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Annonce