Annoncørbetalt indhold

Skoleklar? Sådan hjælper du dit barn med at blive klar til første skoledag

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Første skoledag kan nemt give anledning til nervøsitet. Både for barnet selv, men bestemt også for dig som forælder. At starte i skole kan meget vel være noget af det største, dit barn kommer til at opleve i mange år, og du vil selvfølgelig gerne sikre dig, at barnet får en god oplevelse. Der ligger trods alt mange skoledage forude, og det er vigtigt at komme godt fra start. Skal dit barn til at starte i skole? Så frygt ej. Her får du tre gode råd til at forberede dit barn på sin første skoledag.


Annonce

Få styr på det praktiske

I forbindelse med dit barns skolestart er der mange praktiske ting, du som forælder skal have styr på, men udover det kan begivenheden også markeres med et smukt sæt tøj fra Wheat, som dit barn kan føle sig komfortabel i. De praktiske ting indebærer eksempelvis at finde et penalhus, blyanter, blyantspidser, tuscher og selvfølgelig en skoletaske. Har barnet ældre søskende, kan eksempelvis den gamle skoletaske eller en brugt blyantspidser sagtens bruge igen. Er det ikke tilfældet, må du ud at købe nyt. Her kan det være en fordel at lave en huskeliste, så du sikrer dig, at du ikke glemmer noget til den store dag.


Involvér barnet i indkøbene

Uanset hvad, bør du involvere barnet i dine indkøb. Mange børn sætter nemlig pris på at være en aktiv del af processen, uanset om du shopper online eller i fysiske butikker. Det betyder måske ikke så meget for dig, om skoletasken er grøn eller blå, men for barnet kan den slags være meget vigtigt. Lad så vidt muligt dit barn sætte sit eget præg på skolestarten. Det er trods alt ikke dig men barnet, der står overfor en stor livsforandring.


Skab tryghed for barnet

Kan du mærke, at dit barn er meget nervøst for at starte i skole, kan du overveje at besøge skolen med dit barn inden første skoledag. Det kan I eksempelvis gøre i dagene op til skolestart. På den måde kan barnet forhåbentligt se, at der ikke er noget at være bange for. Desuden er det vigtigt, at du fortæller dit barn om, hvad der helt konkret skal ske. Her kan du med fordel lægge vægt på de positive ting såsom de nye kammerater. Sidst men ikke mindst bør du så vidt muligt forsøge at holde din egen nervøsitet for dig selv, også selvom det kan være svært. Som sagt: Hold fokus på det positive.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.