Annonce
Varde

Skoleleder om Covid-tilfælde hos elev: Jeg er glad for, vi har haft styr på det

Skoleleder Morten Møller Jensen glæder sig over - når han står i situationen - at Brorsonskolen har haft helt styr på retningslinjerne omkring Covid-19. Arkivfoto: Annett Bruhn
Morten Møller Jensen har kommunikeret direkte med de forældre, der har barn i samme klasse som den smittede, og de lærere, der har været i kontakt med eleven. De øvrige forældre og lærere har fået information via aula.
Annonce

Varde: Skoleleder Morten Møller Jensen på Brorsonskolen i Varde ville ikke gå i seng fredag aften, før han havde fået kontakt til alle forældre til børn i den klasse, hvor en elev er smittet. Og før han havde kontakt med alle de lærere, som har været i klassen.

Han kan ikke gå i detaljer i sagen lige nu, men kan fortælle:

- Med det samme, vi er gjort opmærksom på det, så er planen sat i værk. Og vi har fulgt den til punkt og prikke, siger han om kommunens plan, hvis en elev bliver smittet.


Med det samme, vi er gjort opmærksom på det, så er planen sat i værk. Og vi har fulgt den til punkt og prikke, siger han om kommunens plan, hvis en elev bliver smittet.

Morten Møller Jensen, skoleleder på Brorsonskolen


Derfor har det også været et forholdsvist let arbejde at lave smitteopsporingsarbejdet.

- Helt grundlæggende, så er min tanke, når jeg står i det her, at jeg er glad for, at vi har haft styr på alle de her retningslinjer inden.

På aula lagde han fredag information ud til alle forældre. Den 3. klasse, som den smittede elev går i, fik information om navn - det har de øvrige forældre ikke fået.

Han skriver i opslaget: "På Brorsonskolen vil vi forsat følge vores gode rutiner i forhold til blandt andet rengøring, afstand og håndhygiejne, ligesom der vil være ekstra opmærksomhed på eventuelle symptomer på coronavirus."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: 'Journalisterne er bare mikrofonholdere. De stiller jo ingen kritiske spørgsmål.'

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce