Annonce
Kolding

Skoleportal på udkig efter Koldings fortælleglade nørder

Skolen i Virkeligheden er en non-profit organisation, som siden 2012 har arbejdet for at få skolebørn ud i virkeligheden – og virkeligheden ind i skolen. Skolen i Virkeligheden er udviklet af Fredensborg Kommune. Pressefoto.
Annonce

Kolding: Hvis du kender en fortælleglad koldingenser, der elsker at kigge på fugle, er vild med at nørde aktier, bruger timevis på at farve garn eller noget helt fjerde, så vil Skolen i Virkeligheden meget gerne høre fra en af jer.

Skolen i Virkeligheden er en non-profit webportal, som i dag har omkring 2.200 tilbud, der hjælper skolelærere med at få deres elever med ud i virkeligheden eller få virkeligheden ind i skolen.

Portalen vil gerne have endnu flere med. Derfor er skolen på udkig efter Koldings bedste fortællere.

- De fleste har noget, de ved meget om og som de brænder for at dele med andre. Det gælder uden tvivl også i Kolding” siger Thomas Rasmussen, der er projektleder hos Skolenivirkeligheden.dk og fortsætter:

- Vi leder med lys og lygte efter ildsjæle, lokalforeninger samt officielle eller selvbestaltede eksperter, som vil dele deres viden og entusiasme for et emne, et sted, en hobby eller deres job og fortælle nysgerrige skolebørn om det.

Ønsker man at blive en af de fortællende ildsjæle, så kan man tilmelde sig på skolenivirkeligheden.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Annonce