Annonce
Læserbrev

Skolestrid: Har LA-politiker en Venstre-borgmester i maven?

Annonce

LÆSERBREV: Vi har alle politikere forskellige tilgange til måden, vi fører politik på, og heldigvis for det.

I min optik er kendetegnet ved en god kommunalpolitiker én der går forrest og viser vejen. Den demokratiske debat er fantastisk, så længe debatten er saglig.

Når læserbreve konstant skal mistænkeliggøre opfattelsen af et skolebyggeri, vi endnu ikke kender til bunds, vidner det i stedet om en personlig vendetta mod vores borgmester.

Fakta er, at vi som politikere ikke har fået vendt alle sten endnu i sagen om Skærbæk Skole. Vi ved ikke præcis, hvad der er fup og hvad der er fakta, og det har vi alle en kæmpe interesse i at få undersøgt. Der er ingen politikere, der kan være tilfreds med en yderligere overskridelse af budgettet.

Når det er sagt, er forskellen, at jeg som politiker har respekt og tiltro til vores medarbejdere, vores forvaltning og vores borgmester. Jeg har tiltro til, at medarbejdere hver dag yder deres absolut bedste. Ingen ønsker at lave fejl med vilje.

Forskellige holdninger til, hvem der gjorde hvad, hvornår og hvem der skal tage ansvaret, er i stedet blevet til en magtkamp om at påberåbe sig mest larmende opmærksomhed.

Kan det i virkeligheden tænkes at Liberal Alliances Claus Hansens konstante mistænkeliggørelse og indblanding i Venstres spids-kandidatur, i virkeligheden skyldes, at Claus Hansen selv går med en lille Venstre-borgmester i maven?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce