Annonce
forside

Skoleveje i Rødekro kan igen blive forringet

Læserbrev: Det så ellers lovende ud i 2017, da byrådet besluttede, at Fladhøjvej i den sydlige stykke skulle udvides.

Som der står i referatet fra 26. april 2017.

"Analysen peger på, at Fladhøjvej er for smal og i for dårlig stand til at kunne håndtere de kommende trafikmængder fra skoleudvidelse og et kommende boligområde"

Desværre ser det nu ud til, at den indstilling, som forvaltningen er på vej med, indebærer, at Hærvejsskolen alligevel ikke får gavn af denne udvidelse, da udvidelsen på de sidste ca. 250 meter af servicevejen for parkeringslommerne ud til Fladhøjvej er fjernet.

Den oprindelig idé, som blev skitseret på et borgermøde omkring det nye boligområde, viste netop den udvidelse af servicevejen, sådan at der kunne etableres ensrettet kørsel af trafikken på servicevejen, hvilket i høj grad vil aflaste den flaskehals, som den nuværende indkørsel med sikkerhed vil blive, når udvidelsen af både børnehave og skole står færdig.

Jeg kan ikke se meningen med, at det nu ikke skal gennemføres og er lige så overrasket som Hærvejsskolen, ikke mindst set i lyset af at Hærvejsskolen tilsyneladende ikke er blevet inddraget i beslutningen på nogen måde.

Indstillingen fra forvaltningen er ikke udtryk for nogen endelig beslutning, så jeg håber de ansvarlige politikere sørger for, at trafikforholdene omkring Hærvejsskolen bliver mere overens med det oprindelige oplæg og beder forvaltningen om i højere grad at inddrage Hærvejsskolen.

Nu er det ikke alt, der kan gøres op i trafiktællinger og regneark.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

VUC Syd har fået ny direktør

Annonce