Annonce
Kolding

Skomager-forretning starter op i Kolding

Martin Elkjær åbner skomager-forretning på Vejlevej i Kolding. Foto: Louise Lauritsen
Hans oldefar var skomager i Kolding, og nu vender Martin Elkjær tilbage til sin barndomsby for at åbne skomager-værksted på Vejlevej.
Annonce

Kolding: Martin Elkjær har tidligere drevet sin egen afdeling af hæle- og nøglebaren Mr. Minit i Aarhus Storcenter Nord. De seneste fem år har han dog kørt lastbil, men nu vender han retur til skomageriet med sin nystartede virksomhed Shoesbyme, som netop er åbnet i Kolding.

- Jeg fik lyst til at komme tilbage og blive skomager igen. Der er et eller andet, som drager mig ved faget, forklarer Martin.

Han vil reparere sko for kunder fra hele landet i sit nye skomager-værksted på Vejlevej.

- Jeg tog kontakt til et renseri for at spørge, om jeg kunne bruge deres indleveringssteder til indlevering af sko til mig, og den var de med på. Så det gik vi i gang med at starte op for 3-4 uger siden.

- Ideen er, at man kan snuppe et par slidte sko med, når man alligevel skal aflevere sit rensetøj. Og så bliver skoene kørt til mig i Kolding, hvor jeg laver dem og sender dem retur til det sted, hvor de blev indleveret.

Værkstedet er netop åbnet på Vejlevej 145, hvor der også fortsat er renseri. Man er velkommen til at komme forbi med sine sko.

- Jeg er uddannet til at lave sko hurtigt og godt, så med mindre der er kø, kan man få sine sko med igen i løbet af 10-15 minutter, lover den selvstændige skomager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce