Annonce
Haderslev

Skoringen Haderslev får ny ejer

Kenneth Nisgaard driver i forvejen fem Skoringen butikker. Til januar overtrager han yderligere fire butikker fra Sander Sko. Her ses han i sin butik i Middelfart, da den tidligere på året modtog en pris som én af de mest succesfulde butikker. Arkivfoto: Sofie Secher Karlsen.
Firmaet Sander Sko, der blandt andet står bag Skoringen i Haderslev har i forbindelse med et generationsskifte, valgt at overdrage til en ny ejer.

HADERSLEV: Skoringen på gågaden i Haderslev får ultimo januar 2020 en ny ejer.

Det meddeler den nuværende ejer Sander Sko i en pressemeddelelse.

Heraf fremgår det, at Skoringen i Haderslev sammen med Skoringen butikkerne i Sønderborg, Aabenraa og Fredericia vil blive overdraget til Kenneth Nisgaard ultimo januar 2020.

Kenneth Nisgaard driver i forvejen fem Skoringen butikker i Blåvand, Esbjerg, Vejen og Middelfart.

Annonce

Historien bag Sander Sko

Sander Sko blev etableret under Sam Andersen med den første butik i Sønderborg i 1960.

I dag hviler ejerskabet på anden generation, Jørn og Hella Andersen.

De driver 14 skobutikker langs E45 fra Sønderborg til Århus.

Ejerskabet omfatter også en række ejendomme, hvor der er såvel udlejning af privatboliger samt udlejning til erhverv.

Ejendommene forbliver i familiens ejerskab.

Sander Sko åbnede butikken i Haderslev i 1982, og i 2001 blev butikken omdøbt til Skoringen.

Butikken fortsætter som Skoringen, og det er også det samme personale, der vil være at finde i butikken fremover.

Den kommende nye ejer Kenneth Nisgaard har drevet skobutikker i 12 år. Han bor privat i Ribe med sin kone og fire børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce