Annonce
Haderslev

Skoringen Haderslev får ny ejer

Kenneth Nisgaard driver i forvejen fem Skoringen butikker. Til januar overtrager han yderligere fire butikker fra Sander Sko. Her ses han i sin butik i Middelfart, da den tidligere på året modtog en pris som én af de mest succesfulde butikker. Arkivfoto: Sofie Secher Karlsen.
Firmaet Sander Sko, der blandt andet står bag Skoringen i Haderslev har i forbindelse med et generationsskifte, valgt at overdrage til en ny ejer.

HADERSLEV: Skoringen på gågaden i Haderslev får ultimo januar 2020 en ny ejer.

Det meddeler den nuværende ejer Sander Sko i en pressemeddelelse.

Heraf fremgår det, at Skoringen i Haderslev sammen med Skoringen butikkerne i Sønderborg, Aabenraa og Fredericia vil blive overdraget til Kenneth Nisgaard ultimo januar 2020.

Kenneth Nisgaard driver i forvejen fem Skoringen butikker i Blåvand, Esbjerg, Vejen og Middelfart.

Annonce

Historien bag Sander Sko

Sander Sko blev etableret under Sam Andersen med den første butik i Sønderborg i 1960.

I dag hviler ejerskabet på anden generation, Jørn og Hella Andersen.

De driver 14 skobutikker langs E45 fra Sønderborg til Århus.

Ejerskabet omfatter også en række ejendomme, hvor der er såvel udlejning af privatboliger samt udlejning til erhverv.

Ejendommene forbliver i familiens ejerskab.

Sander Sko åbnede butikken i Haderslev i 1982, og i 2001 blev butikken omdøbt til Skoringen.

Butikken fortsætter som Skoringen, og det er også det samme personale, der vil være at finde i butikken fremover.

Den kommende nye ejer Kenneth Nisgaard har drevet skobutikker i 12 år. Han bor privat i Ribe med sin kone og fire børn.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Borgerlige må ind i kampen

Socialdemokratiet kan glæde sig over det borgerlige Danmarks tillid. Den kommer til udtryk, hver gang socialdemokraterne overtager regeringsmagten. Det er jo ikke verdens undergang og skal såmænd nok gå alt sammen. Sådan plejer det jo at være, lyder det borgerlige kor så. Erkendelsen er korrekt. Med de ulyksalige 1970-ere som den eneste, alvorlige undtagelse har ingen regeringer i efterkrigstiden uanset kulør ført en politik, som tilnærmelsesvis har bragt vores sikkerhed eller velstand i fare. Den nuværende regering er ingen undtagelse. En stram udlændingepolitik, endnu hårdere kurs mod kriminelle, et robust forsvar samt velfærd er mærkesager. Alt dette skal gå hånd i hånd med en ansvarlig økonomi, som den skarpe, interne debat med støttepartierne om minimumsnormeringer viste. Og så skal der kæmpes for klimaet. Ovenstående turde også være målene for enhver borgerlig regering, efter man også til højre for midten har sat miljø øverst på dagsordnen. Eneste stridspunkt mellem regeringen og de borgerlige kunne være skattepolitik og marginale forskelle på, hvordan man vil fordele samfundskagen. Er der et borgerligt projekt? Spørgsmålet er berettiget, for vi har intet hørt om det. Blandt andet lover Venstre blot, at være endnu grønnere end regeringen. Til gengæld hersker der åbenbart intern uenighed om udlændingepolitikken i det største borgerlige parti, hvis profil for øjeblikket står alt andet end skarpt. Alt dette må udløse selvransagelse hos deltagerne i Venstres landsmøde i denne weekend. Men også fra de øvrige, borgerlige partier savner vi visioner. Måske var det ikke blot en påstand, men den fulde sandhed , da Venstre i valgkampen forklarede, partiet ville ganske det samme som Socialdemokratiet – blot uden skattestigninger. Ja, det kan såmænd vise sig at være fortællingen om hele det borgerlige Danmark. Det er - undskyld udtrykket – fesent. Det borgerlige projekt er for vigtigt til, at ansvaret for det (alene) kan betros Socialdemokratiet.

Annonce