Annonce
Læserbrev

Skovgårdsvej. Vejen burde aldrig have været lukket

Læserbrev: Min gode byrådskollega Anni Grimm mener, at jeg udtaler mig mod bedre vidende, når jeg siger, at Skovgårdsvej ikke havde været lukket, hvis byrådet havde bedt borgmesteren tage en snak med Martin Lund Madsen før en ny ekspropriationssag blev vedtaget.

Sagen er, at det ikke er noget jeg tror; men derimod hvad jeg har fået at vide af landmanden efterfølgende. Beslutningen om at spærre Skovgårdsvej var en direkte følge af byrådets beslutning om en ny ekspropriationssag.

Og desuden har fru Grimm ganske ret i, at der har været adskillige samtaler både før og siden, som ikke har ført til forsoning mellem parterne. Men den allervigtigste samtale, som jeg forgæves plæderede for skulle tages, var efter Højesterets dom blev offentliggjort. Her burde kommunen have rakt hånden frem og bedt om våbenhvile i stedet for - på uforsonlig vis - at starte en ny ekspropriation uden at have anerkendt nederlaget.

Uforsøgt står det derfor hen i det uvisse, om denne gestus kunne have ført til en løsning som begge parter kunne leve med og ikke mindst finde lovhjemmel til.

Vejen Kommune ville - i givet fald - have sparet en hel del på advokatbistand, og Askovs borgere havde undgået en masse unødige ulemper og frustrationer gennem det sidste år.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce